nu är min familj här!

så jag behöver inte blogga längre! ses någon gång i framtiden!

prom

Sjukt kul med prom, tog massa bilder så de kommer senare. Vi åkte med en party buss till dansen och till efterfesten. Det är som ett flak fast med classy... fast flak är mycket roligare!!
Efterfest hos Clayton välidgt roligt. Domi var också där så det var kul!
Och imorse städade vi källaren och sedan åkte vi till en mongolian grill all you can eat. Sjukt gott!
Tog en liten napp när jag kom hem, sedan gjorde jag lite läxor. IMORGON KOMMER MIN FAMILJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMGOMGOMGOMGOMGOMGOG

Om ni kommer till kyrkan finns det stor chans att jag kommer gråta av lycka!!

Äntligen fredag!

Ni förstår inte huuur lååååååååååång denna vecka har känts! redan i tisdags trodde jag att det var fredag men nej nej. Kan vara för att jag har en rolig helg att se fram emot! Prom och sedan kommer min familj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow

Var hemma hos Brooke efterskolan vi rökte lite vattenpipa med några tjejer. Sedan skjutsa Maddie hem mig, och hon backade in i en bil när vi skulle åka!! Hon hade precis fått en ny bil, som tur var blev det ingen skada. Och som tur var fick hon inte någon ticket. Det skulle varit 4de gången hon råkade i trubbel ch hennes körkort skulle då rykt. Men vi hade tur. Hon är väldigt rolig. Hon kommer hit och fixar sig imorgon.

Idag är det Alex Hs birthday! han fyller 21 och vi ska åka och äta på en mexicansk resturang i kirkland. Sen ska jag och Domi åka och köra en spraytan!

lång dag

GRattis till studenten Linda!! så glad över att du lyckades.. var ju lite orolig där ett tag!
skoja

Var på Lindas studentmottagning på skype.. Det var kul att se och prata med alla igen!
Sedan gick jag i skolan. Hade en redovisning. Sedan åkte vi och fixade blommor till prom. Var nyss ute på en springtur, nu ska jag gå och sitta barnvakt! PEAAAAAAACEEEEEEEEEEE
 


tjoho

snacka med farsan i morse, övade lindas studental för imorgon........
Sedan klockan 10.20 började skolan! så jävla nice.
hade kort skoladag, och vi fick våra yearbooks efterskolan!
Sedan åt jag lite lunch, och åkte till kyrkan där vi hade en rehersal för någon cermoni nästa vecka. Jag ska säga tack så mycket på svenska. Men eftersom ingen fattar är det ganska frestande att säga något annat.. like, det luktar prutt här. eller Gud finns inte skoja det kanske var lite för grovt att säga i kyrkan. Vi får ser vad jag gör nästa måndag!

igår och idag

Igår gick jag i skolan. Efter skolan åkte jag och fixa naglarna med Brooke, Maddie och Kitty. Maddie blev också frågad till prom!

Idag gick jag i skolan, gjorde 5 mål på gympan.

LMFAOO

Igår var magiskt. Fick stora uppblåsbara zebror i huvudet, champange showers, glitter, neon och LMFAO.
Gick med tingting, sofia och en till tjej. 4 artister spelade innan, bland annat G6. Tog några bilder lägger upp de på facebook snart. Åt på subway. Sedan åt vi på Dicks påvägen hem. Igår var jag på Bellvue club med Domi.
Domi blev frågad till prom igår!! så det kommer bli skit kul att ha henne där. Vi kommer troligtvis att vara på samma efterfest så det är as bra!
Idag ska jag nog springa och plugga. Vi kommer att äta lax till middag, så det kommer att bli mycket gott.

Kalla mig matchmaker

Har även fixat så 4 vänner kommer gå på prom. Satte upp daterna och hjälpte dem att fråga. Båda tjejerna var jätte överaskade och glada! alltid kul att göra någon glad, tycker nästan mer om att ge glädje än att få. Men båda är lika bra måste jag nog säga haha.
här är Fred och Denise. Vi klistra duck tejp på bilen. Hon trodde att jag och dominique skulle hämta upp henne men det var jag och Fred istället!
Julie och Gage )min granne). Julie trodde att vi skulle äta lunch den dagen. Men vi paddla ut med paddelboarden i viken och gage padla ut min sin. Sedan möttes vi på mitten och han gav henne blommor och höll upp den här skylten på vattnet!

vill bara tillägga att alla ideer var mina.hehe

Bullets rebecca and fiona

rubriken är vad jag lyssnar på just nu. Inte så himla bra låt, byter nu till crack a bottle by eminem. Denna låt satt Brian och sjöng i falsett hela environmental lektionen. Han kunde hela rappen. Mailade även min pappa, han försökte läsa vad jag skrev på svenska. Vi hade även en assembely för alla sporter, det var kul att se. Och det som är bra med det är att vi får kortare lektioner!
Imorgon blir det LMAFO CHAMPAGNE SHOWERS! för de som inte vet vad LMFAO, det är ett band. Deras låtar är kända att vara irriterande radiolåtar. MEN det kommer att bli kul att se dem imorgon på Ke,arena.

Igår åt jag på en jätte god thai resturang med några tjejer för att fira London. Hon fyllde 18, och hon kommer att sitta vid mitt bord på prom!
Idag ska jag fira tingting som fyller 16!!!! på muchbar kommer att bli gött!
Nu ska jag gå ut och springa lite för jag är helt frisk igen.


RSS 2.0