JUstice and rusko

2 konserter på en vecka! haha, justice var helt sjukt bra. Synd att vi kom försent dit för vi hann bara se dem i ca 45 min...
Vann min tennis match igår och gick på Rusko med Denise och nån kille sedan var det några tjejer och killar där från bellevue. Rusko var också kul. Han spelar dubstep, men grejen är att det är inget jag tycker om att lyssna på privat. Men det är sjuk kul att dansa till haha. Och grattis Lindorf till studenten!
Idag ska jag åka in till seattle med Janie och Christy. Ska ta lite pics, och ni får lite pics här med.


justice

söta tjejor

marcus på mauis godaste resturang mamas fishhouse, gå dit om du åker till maui

inte jag, men rolig idee

jagg atm, måste tillägga att jag mådde toppen imorse..

tiho

verkligen inget speciellt idag, gick i skolan. Men ikväll då blir det andra bullar. Ska gå med Denise på JUSTICE konsert! jacob i min klass kommer också att gå så det blir mycket sköj! väntar dock på svar från denise, gav money men vet inte om hon har köpt biljetterna yet....... aja hej då!

tisdag!

kommer typ inte ihåg vad jag gjorde igår.... Förlorade en tennis match, lika så idag fast det gick mycket bättre! annars har allt varit som vanligt. ¨åt på chipottle till lunch med tingting och några andra göttigött. Juste en tjej i min klass tog med sig sin höna till klassen för hon hade en presentation om den! hahaha den var len som silke, svart och hade ett afffro. För ett tag sedan vill jag ha hönor när jag blir stor.. men jag vet inte om jag vill det längre. De verkar ju helt vrikade, men men vi får se hur det blir med det i framtiden!
tog lite pics med Oskar i webben, sedan gick vi ut och lekte!

helgen och puppy!!

I fredags var det den 20 april. Spelade tennis och chillade mest hela dagen.
I lördags var det Jills 50 års fest, skit kul!!
I dag har de köpt världens sötaste hundvalp!!
 här är stela jag med en mojiito!


112

Hej! vi börjar med igår.

Igår, gick jag i skolan. Slutade 12.30 sedan åt jag lunch med Brooke, Kitty och Maddie på Chipottle svin gott. På min mig att vi måste gå dit när ni är här Pappa, Linda och Eddie. Det var jätte soligt väder. Vi åkte till mallet för att köpa nya ringar och sånt till Brooke nose percing, skit snyggt. Skulle också vilja ha en men jag tycker nålar och allt sådant är jätte jätte obehagligt. Blää, det är många tjejer i skolan som flagnar sönder över hela kroppen. Många pressa sönder på springbreak i solen. Det finns en tjej i min gympa klass som har den äckligaste flagningen jag någonsin sett. Över hela kroppen och man ser lager av skin bitar som kan dras av!!!! aaaaahhhhh ryser, så jävla snuskigt. Påminner mig om filmen goldmember med Austin Powers.
Vi struntade i tennisen för Kitty orkade inte åkta in till Seattle för att hämta sina saker, så jag kunde inte gå eftersom jag inte har någon bil... Men det var skönt att slippa det också hehe. Vi var hemma hos B och hennes stora syster var där också. Fick mig att längta efter min stora syster, har alltid gillat att hänga med äldre systrar... mycket bättre än lillasystrar, eller vad vet jag?  lillebror är alltid kul att ha.
Sprang lite när jag kom hem och åt fisk till middag, möblera om mitt rum. Samt drog upp alla persiener så nu vaknar jag av solen!

Idag gick jag i skolan, hade lunch med Janie och Tyler. Sedan sprang jag massa på gympan. Vi hade ingen tennis för det skulle regna senare på dagen. Så Adrian skjutsa mig till mallet. Där köpte jag två nya tröjor hehe. En gul spets tubtop från free people och en rosa mjukis tröja med urringing i ryggen från forever 21 plus ett par trosor från hankypanky. Gick också in på abbe för att lukta lite, det doftar såå gott där inne.
Inga människor shoppar där längre, det är bara turister och asiater som är besatta av det. Kommer ihåg när det var jätte hype med abbe saker i sverige, eller det är väl det fortfarande?
Kanske inte lika mycket när de har öppnat en Hollister i Gallerian? vad vet jag? har ju inte sett den butiken n!
Butiks chefen ville att jag skulle ansöka om jobb där, så det var en komplimang och kul. Men jag kan inte jobba med mitt student visa. Men de ville att jag skulle ansöka ändå. Så det var en av dagens posetiva saker.
Det negativa idag var att det regna och att jag tappade bort min ipod som min familj skickat från Sverige i mallet.....
Ska leta efter den nu, men har en magkänsla av att det kan vara någon på forever 21 som kan ha taggit den.
Kul för den personen för det var riktigt bra musik på den -.-


TACKEARR!

Tack så oehört mycket för alla fina gratulationer på min 18års dag igår den 16 april, 2012! Hade en jätte bra dag. Fick frukost på sängen så det var as nice. Ett par ljusblår vans, en tshirt från vickan secret där det stod party like its your birthday, fick också en stor studsboll. I skolan sjöng folk och gratta mig. Fick en snickers av en lärare. Sedan åt vi jätte god vitnamesisk mat på en resturang, svajn gott! tack pappa för det var du som bjöd på den! tack för de fina blommorna och kortet, och mobilen jag kommer att få när jag är hemma igen!
Gav en cermic boule till Jill som fyllde 50 igår, och på kvällen åt vi icecream cake. Juste köpte två lotter förlorade på båda. Sedan hade vi tennis fotografering, gjorde ett själv porträtt så jag måste komma ihåg att betala det...
Maui var as nice, en relaxing semester, gjorde allt man brukar göra på en lyckad semester orkar inte skriva. Men mina minnen består. Idag var det ingen tennis för det regna. Men jag ska vara Brookes sponsor för hennes konformation ikväll, vet inte vad jag har gett mig in på men jag antar att jag blir typ hennes gudmor eller ngt!
 den här bilden är från maui, gjorde en henna tatto för Jills 50 års fest med hippe theme på lördag!


?!


men det är faktiskt sant mary kate

snuba

Idag har jag gjort snubba diving. Det innebär att man dyker fast har lufttankarna på en liten flyttande flotte på ytan. Man går ner kanske 4 m och behöver inte göra en lång utbildning som med dykar set.
Såg koraller, fiskar, valar... fast bara på båten typ 100 m bort när de kom up till ytan för att andas. Hörde dock valar under vattnet när det vråla till varandra. Eller man kallar det väl valsång?
Såg även några havsköldpador och de var jätte stora! en kom skit nära mig så jag kunde röra den för att den var så nära! Vår instruktör såg väldigt bra ut också. Åt god lunch och det var super fint väder hela dagen.
Gör ett längre inlägg när jag kommer hem om vad vi har gjort här. Men en lite lustig grej som några killar på min skola gjorde här om kvällen var att de tog en koj fisk, en svin dyr japansk fräsk vatten fisk som brukar vara i färgerna orange, svart, vit. Iallafall de tog den och var på väg att släppa ut den i havet! några locals såg dem och de blev fight. Så bellvue high har inte bästa ryktet  här om man säger så.
Jag mr iallafall bra och har börjat få lite färg. Hoppas ni har desamma, men färgen kan de ju bli lite svårt med där hemma i vår solen.......

Glad påsk / blogg pause - MAUI!

Idag är det sommarväder och imorgon åker vi till mauii, har inte gjort ngt speciellt idag. Sprang lite i solen japp det var det. Nu är det springbreak och jag tar en blogg pause i en vecka! ses snart igen PUSS
här är en bild på min nya mobil.


Fjärtdag

IDAG är det äntligen SPRINGBREAK!!!! solig och posetiv dag. Efter skolan gjorde jag om ett test. Medans jag skriver det förbannade provet, slår brand alarmet igång!! jippiii, nu kan jag plugga hela lovet och göra det på måndag istället!
Men fan, kom precis på att min födelsedag är på måndag -.-
Aja, det får väl gå. Iallafall när alarmet satt igång så var planen att lämna skolan. Men icke sa nicke. Vi blir tvingade att gå till baseball planen, och det är inte kul att argumentera med en höggravid poliskvinna. Så vi gick och ställde oss i solen på planen.
Men efter typ 20 min lät de oss åka hem. Vet inte om det var en riktig brand eller inte... Men troligtvis fejk eftersom det var sista dagen innan påsklov haha. Brandbilarna kom i allafall till skolan.
Har hjälp till att vår städa här lite i huset, för i kväll har vi människor som kommer över.
Japp imorgon ska jag packa till MAUIIIIIIIIIIIIIIII hihi

Rolling rolling on a roland

Idag satt jag barnvakt åt Roland, Hotade honom med luftpistol så att han åt upp sin lasagn. Han sa även att jag inte kunde kasta en basket boll vilket han har helt fel om. Spelade faktiskt basket på gympan idag och gjorde några mål..... 6åringar alltså.
Basketen blev ganska agressiv. Eftersom mer än hälften av klassen består av asiater är alla väldigt korta. Och när jag hade bollen kastade sig de små tjejerna över mig, en rev mig så kraftigt att jag fick ett köttsår på handen... Sprang även i 30 min i regnet så jag känner mig lite hostig för den som bryr sig.
Hade även en presentation idag som jag helt glömt bort att jag hade i morse.... Så jag fick göra hela skiten medans min partner ville gå och köpa kakor. OCH OCH, min mobil är nu trasig. Så det blev lite krångel med att komma hem. Men tillsut gick det, Jessie körde hem mig. Japp det var det. Nu har jag en pytteliten nokia, men jag klarar mig. Den e ju ändå lite cool och retro!eller.......


Luftslott

Kom precis hem från en svin god sushi middag i kirkland. Spelade även tennis idag, hade match jag förlora dock.... 6-8 så det var inte så farligt. Efter tennisen blev jag droppad på sportsathority, köpte en tennis kjol från nike och ett par jogging shorts. Väl inne i den här affären krashar min mobbe! eller den dör rättare sagt. Min mobil dör hela tiden, och för några dagar sedan hade vi ett snack om att jag måste komma ihåg mobilnummer till människorna i familjen. För annars kan det bli missförstånd och farliga saker kan hända till mig. Självklart gick det in genom det ena örat och ut genom det andra hehe.
Så jag fråga personalen inne i butiken om de hade iphones, men det var innlåsta för de var inte tillåtna att andvända dem under arbete. Så jag gick till Starbucks mittemot, där sitter det ju alltid folk med datorer. Med lite fjäsk och hundögon fick jag låna hennes laptop, men jag kände vibbar av att hon tyckte jag var sjukt jobbig och dum i huvudet. Efter blev hon förvirrad att facebooken var på svenska... Jag tror också att då föll pusselbitarna på plats för henne när hon fatta att jag inte var här i från.
Igår blogga jag inte för jag gjorde samma grej som vanligt. Fick reda på att några kompisar ska åka till den där festivalen i Bryssel. JUSTE JUSTE!! min vän Tingting kom up till mig idag och sa att hon hade en LMFAO, sorry for party rockin ticket till mig!! så den köper jag av henne imorgon! jippii, den är typ veckan innan min familj kommer hit!
OCH nedräkning till Maui, 4 dagar. OCH nedräkning till min 18års dag, 12 dagar!! nån undra vad min adress är hit, fråga min familj hemma i sverige så hjälper de er! LOVE

NY ipod!

Tack så hemskt mycket för berlocken och ipoden jag fick i posten idag! Väldigt kul att höra massa gamla låtar från ca 4 år sedan!! kan typ alla texterna till dem...
Igår var det första april och vi åkte och satte massa reklam skyltar på en tomt, samt ringde till grannens mamma och sa att hennes dotter var gravid och test resulten finns att hämta. Min toalett hade någon satt plast på samt kranen.... Så jag la massa pappers bollar under Markus lakan.
Idag gick jag i skolan, skit varmt var det och blå himmel. Spelade tennis och våran tennis coach är en shrimp. Jätte tråkig, så vi körde en annan grej istället för hans. Det slutade med att min bana fick springa resten av träningen.


Lördags

Kort sammanfattning, super chill vakna typ kl 11. Åt sushimiddag med Danielle,Maddie och Domi. Sedan åkte vi till Henry som fyllde år. Det var jätte kul! Idag har jag även chillat och sprungit i regnet, ätit en macka och skypeat! nu ska jag plugga.

RSS 2.0