måndag

Hade fönstret öppet i natt så imorse  vakna jag kl 5 av constructionen som håller på nära oss. Kunde inte somna om för jag visste att jag hade finals idag och var lite nervig för dem. Mitt Environmental prov gick hyffsat bra antar jag, det var multipole choise så jag hade 20 % att svara rätt på varje fråga...
Lunch åt jag med brooke,kristin,kitty,maggie och danielle. På något pizza ställe, fast jag hade med mig en bagel så jag åt den. Sedan var jag dj i min photoclass. Vi visade upp powerpoints så jag valde music till de flestas.. Eller kanske bara till 2,3 stycken haha. Sedan åkte jag hem med Domi, och nu ska jag plugga till mina andra prov jag har imorgon! Juste klämde kastmärket precis mellan ögonen, för er som inte vet vad ett kastmärke är så är det en rödfläck indiska tjejer målar mellan ögonen när de blivit kvinnor eller för något speciellt event.
Fick också en fin fiskebensfläta av en tjej från kina i min klass. Känner henne inte så bra men hon ville så gärna fläta mitt hår så jag lät henne göra sin fina fläta Hoppas jag inte ser lika läskig ut som på bilden......


Gymmat

Idag var jag på gymmet med Mikeal. Hörde av en yoga instuktör att tjejer är inte gjorda för att springa. Våra kroppar är gjorda för att vandra. Så jag gick länge på rullbandet. Medans jag vandrade på rullbandet så tittade jag på när amerikanare rider på kossor på tv. Sjuka i huvudet de är ibland. När jag tittade ut genom de stora glasfönsterna kunde jag se hur det duggade lätt utom hus. När jag stoppade i mina ipod hörlurar för att lyssna på klassikern levels så ser jag hur ett okänt nummer dyker up på min mobil. Det var ett call från victoria secrets scout och de ville att jag skulle komma på en test photo shoot.
Nej tyvärr var det där bara ett torrt skämt. Det var min far som ringde från Sverige. Han sa att min mormor och morfar hade ramat in en bild jag skickat till dem... mycket kul att höra. Pratade lite med min mormor och lillebror. Min lillebror Edward är nu lika lång som mig och har kommit in i målbrottet!! Så det var väldigt kul att höra hur hans röst hade förändrats! Pratade även lite med Amanda som är i spanien och nu försöker jag prata med holmbergskan atm. Idag ska jag plugga för mina finals och sedan gå till min granne Gadge för att fråga honom till TOLO! hoppas alla mår bra, blir ingen bild idag för jag e alldeles för svettig.


Red tails

Idag var jag och såg på bio för vi hade en uppgift i historia klassen att gå och se redtails. Så jag gick med tysken Farina och hennes värdbror samt Rain. Efter det åt vi sushiiiii mycket gottigott. Fick ett kastmärke idag imellan ögonen som jag försöker få bort..


äntligen kan jag bli fet på riktigt!

Så igår kom Yogurtland till Bellvue!!!!!!! det är en frozenyogurt kjedja från cali som har mycket billigare yogurt än blissberry!! Ville åka dit med Janie igår efter artclassen men det var alldeles för mycket folk.. Så vi åkte hem istället. Och när jag kom hem berättade Domi att hon hade varit där och allt hade varit gratis!! hon åt fyra koppar av yogurt, om jag och Janie hade vetat att det var gratis hade det lätt varit värt kön...
Idag skulle jag åkt dit med Julie och några tjejer men vi åkte till cupcake house istället för en av tjejerna skulle köpa en cupcake till sin tolodate. Sååå efter skolan åkte jag till yogurtland med Ethan istället. Sen blev jag avdroppad för han skulle på lacrosse traning.
s
Här är bl.a kjellans yoggi, amandas och bettans           och här är en close up på mig i cali
och här är jag idag och gör hur mycket reklam som helst för denna goa produkt! under hur länge det kommer ta för sverige att öppna något liknande runt sturep...

torsdag

idag var en bra skoldag, åt lunch med domi jake och gadge på safeway, åt exakt samma lunch som jag åt igår sushi! lax och californiaroll e mina favoriter. Sedan blev det sol. Nu pluggar jag lite och snart ska jag på artclass med janie!

Hot yoga

Idag var det en kort skön skoldag, efterskolan åt jag super god sushi. Och nu har jag precis duschat från min första hot yoga. Körde yogan i en stor grupp med Domi och Nathalie. GUD VAD JAG SVETTADES!!!!!! vissa stunder kändes det som jag skulle svimma. Det var lika varmt som om man sitter på botten av en bastu. Men det var faktiskt riktigt skönt att svettas så där mkt,och kul var det också! plus att nu känner jag mig lixom fräsch! Senast jag var så svettig var på peace and love i sommras, Då var det hur varmt som helst och det fanns ingen skugga eller bad!! hahah kommer ihåg att jag vakna upp flera gånger där helt dyngblöt... blä
lånade den här boken också på bibloteket idag, min kompis maria sandberg tipsa mig om den!

Okej jag skriver!

Idag var det regn. Men jag hade på mig mina nya fina t-shirt hehe. Den är jätte mjuk för er som undrar. Hade lunch med Brian Som är en kille som har något extra i hjärnan om jag säger så haha. Han vet alla tjejers namn och efternamn på skolan. Han kommer ihåg vad alla kör för bilar,model,registrerings skylt mobilnummer födelsedagar mm. Han har till och med lärt sig lite svenska haha! Åt också lunch med den tyska utbytesstudenten och han prata tyska med henne. Det är svårt att beskriva den här killen man måste möta honom för verkligen förstå hur rolig han är!! aja, sen åkte vi hem och efter skolan har jag pluggat lite ochh sovit. Min kompis Hanna sa precis till mig att hon har köpt biljetter åt oss till the Frays konsert!!!! skit kul!! Såg även några minuter av Obamas tal....... Men bara några enstaka minuter. Imorgon får jag tillbaka min mobilladdare eftersom jag glömde den hemma hos Kyle i helgen. Något mer, nä skulle inte tro det va!!

M[ndag

Idag gick jag i skolan. Det var kul och roligt. Sedan skypea jag lite med jaquline ot god middag. Borde skaffa twitter for jag orkar inte skriva langa inlagg!

Hw är en snäll och trogen bloggläsare!

Igår var jag med min kompis Blake hemma hos en Kyle med några andra människor.
Idag fick jag en dålig start på dagen av en person i Sverige. så jag blev lite sårad. Man måste tänka på vad man säger innan man säger saker. Jag gick på artclass med min kompis Janie för att sedan åka till mallet äta på tacodel mar och handla lite nya rea kläder på pacsun. Sedan åkte jag hem för att studera. Har skrivit en uppsats om identity och det var lite små klurigt.



Läs också min syster och Roxanas blogg om ni vill.Http://Finnlycka.wordpress.com

IDAG HAR JAG GYMMAT!!

och nu blir det en dusch!

Ledig

Sitter här och försöker plugga lite historia. Grå dag nu regnar det istället för att snöa. Värdfamiljen är på en begravning och jag har bara varit hemma idag. Igår kväll däremot var vi hemma hos en kille som heter Henry, det var kul!

jävla nackspärr

Har så extremt ont i min hals och nacke idag efter min pulka åkning igår. Flög flera gånger på rätt stora gupp. Slogg i huvudet ett antal gånger och sträckte nacke och fötter. Idag är det ännu en snowday! börjar att bli riktigt lat här! men eftersom vägarna är så hala är det ganska svårt att komma till gymmet.. eller kanske inte men jag vilar upp mig här hemma istället. Skypade lite mmed maria för en stund sedan! mycket trevligt men det blev inte så långt eftersom internett haka!

snowday!

Idag är vi lediga! och imorgon också!! Var och åkte pulka idag och åt på chipottle mycket gott!mitt och Londons mästerverk. Kommer inte ihåg vad den andra tjejen heter med hon är en granne..

titta vad fiiiiiiiiiin!!

http://youtu.be/ri3EBDvbYXA

tisdag

Idag börja vi skolan sent för det var snowday eller halvt. hade bara 30 min  lektioner. efter lunch var det kanske 10 pers i varje klass eftersom det hade snöat under lunch så folk åkte hem... efterskolan fikade jag med amandach en tjej som heter katlin. Sedan fick jag skjuts hem av min granne! det komer troligtvis att bli snowday imorgon!! så då kommer vi att vara lediga. mycket trevligt!

måla den här fulingen i paint

lörtdag och söntdat

Hej Hej BLOGGEN!! Igår var jag hemma hos en tjej som hade lite människor över. Åkte dit med Domi och några andra tjejer. Men det sluta väldigt tidigt pga lite olika saker... Idag har jag ätit en cinnemon bagel med creamcheese och två apelsiner. Mycket gott. Sedan skype jag lite med Victoria. Försökte ringa min syster men hon var inte inne...
Annars då, jo det snöar för fullt här och vi håller tummarna här hemma på snowday imorgon! vilket betyder ingen skola!! yeyeyeye. Snart kommer grannen över för att lämna mina pengar. Som jag ska spara till Marbella i sommar!!:D:D:D:D idag ska jag städa,tvätta och pplugga ................................


lördag

Jag satt barnvakt från kl 13.00 lördag till kl. 13.00 söndag. Hos lilla Roland på 9 år. Hans föräldrar var bortresta i Cabo så jag sov över där. As nice att få betalt medans man sover haha. Och det kändes mer som att han barnvakta mig än jag honom. Han lärde mig kasta amerikansk fotboll och han läste en godnatt saga för mig! Vi såg också på monster inc. Juste det snöade för första gången här igår!!! och idag sönar det massor!
Vi har också långhelg, ingen skola på måndag för det är matin lutherking holiday. Och hoppas att det snöar på tisdag för då får vi snowday och ingen skola!! De har inga snömaskiner här så om det snöar måste de ställa in skolan pga. säkerhets skäl i trafiken! nicee nice nice! GRATTIS Lisa på födelsedagen!! om du läser detta..


fredag

I freags gick jag i skolan.. Jag gick på basketball matchen som var på skolan efter skolan haha. Gick med Brooke,Katherine and Kristen. Vi vann överlägset har jag för mig... Sedan på kvällen var vi hemma hos en kille som fyllde 17 år!

bajs


hello

Idag var det en kort dag med fint väder! jag åt lunch med några nya kompisar på ett hamburge ställe. Sedan blev jag droppad här, och nu måste jag göra klart min engleska uppsats. hoppas ni mår bra!

samma outfit som igår...akward!!!!!!!

Eller inte, jag gillar min skjorta från california. Det var kärlek vid första ögonkastet. Billabong tror jag att det är köpte den i en surfarbutik! aja ni bryr er inte om det. Jag lever, gick i skolan idag det var kul. Sen har jag kollat på tv och efter middagen ska jag följa med Dominiqe till hot yoga! Man sitter i ett varmt rum svettas och gör yoga.
                                       


nemen titta! där sitter ju jag och steker


för er som har iphones!

Om du har en iphone och läser min blogg. Kan du ladda ner appen blogg.se och sedan lägga till min bloggadress bland favortier. På så sätt kan du följa mig hur enkelt som helst. Och jag är alltid nära dig!

Förkyld. hej alla fröknar och magistrar

em, nu ska jag åka till mallet och spedera pengar med marcus och två små tyskar! kan bli intressant, vi ska se sherlock holmes

,


woodyisland

Okej så igår var det fredag. Jag var förskyld och är fortfarande förskyld. Men jag och Jill åkte iallafall ut till en av hennes vänninors sommarhus på woody island. Där var det några andra mammor med deras kids, en tjej i min ålder som gick på bellevue förut var där. Vi åt sopa och lite annan mat, sedan spela vi biljard, lyssna på musik, och tittade på mr mrs smith... eller jag somnade under filmen. Huset var otroligt stort och otroligt vackert. Det var lite new hampshire känsla över det hela. Idag har jag inga planer, ska försöka att bli frisk iallafall!

Each morning we are born again. What we do today is what matters most./ Buddha

HEJ! idag var det sovmorgon, somna tidigt himla tidigt igår för jag kände mig sjuk för de som undrar.
Men iallafall dagens nyhet är att jag fick reda på att den där coldplay konserten jag prata om.. vet ni vem som kommer vara förband eller extra artist RIHANNA!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaahhh jag ska verkligen kolla upp biljetter, jag vill verkligen gå oavsett om jag hittar någon att gå med eller inte. Kommer ihåg att min kusin Anna berätta om att hon åkte ner till göteborg själv bara för att se Micheal jackson! det är ett troget fan må jag säga. Jag kommer troligtvis göra desamma. Måste bara titta hur mycket biljetterna kostar, slår vad att de redan är slut.
Skolan var bra, och efterskolan åkte vi till mallet för att fixa med familjens nya iphones. Jag gick till en affär som ska stängas ner. Jag fick en as mysig kofta, ett svart linne och en mörklila huddie för 25 dollar!!!! den mysiga koftan skulle vanligt kosta 40 dollar! å vad jag var glad. Har kollat på den koftan tidigare men då fanns den ej i min strl, den är ioförsig i xl nu hehehehe men ändå!! jag gillar den grovt mycket.
Annars då, jo jag har lite läxor som måste göras ikv. Sedan åker jag och janie till våran artklass!

.


Love dosen't make the world go round. But it makes the ride worthwhile.

Ett av citaten jag fick av min mormor o morfar. Mycket fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint måtte jag nog säga.
Aja vad har jag gjort idag. Hade ett test idag i historia, gick väl sådär. Fick en dounat av min kompis blake. Fick skjuts i en fin bil till mallet. Klippte mig hos en gullig bög. Åt en jätte god lemon peach smoothie till lunch. Träffade min kompis Hanna och hennes kompis från Sverige. Köpte två t-shirtar från forever21. Stötte på lite andra människor jag kände i mallet. Åt en god middag, och nu känner jag mig lite förskyld. Vad det  något jag missa... hmm nopp nu ska jag läsa min nya bok jag fick av mormor och morfar!!!!!! yeye

HEJ MORMOR!!

Det här blogginlägget är dedikerat till min kära mormor och morfar!
Tack så mycket att ni skrev ert brev på datorn! nu blev alllt plötsligt mycket lättare att läsa!! Tack för de fina tidningarna, boken och alla fina citat ni skicka!! kommer att spara dem.
Kunde läsa om svansjön med Bounce som ni såg i en av tidningarna och jag önskar att jag kunde ha sett den med er!
Och din fundering om att min generation kommer att få tinnitus mycket tidigare kan jag hålla med om. Men jag tror också att vi kommer att vara smartare och det kommer säkert finnas någon liten nörd som hittar på en skitbra hörapparat, och sedan kommer det säkert komma någon medecin för tinnitus.... Kanske blir jag den nörden som hittar på de sakerna, njaa jag tror nog inte det om jag ska vara helt ärlig.
Och det där med operahus i Seattle är jag inte riktigt säker på, Men jag antar att det säkert finns något!!! De har däremot ett jätte stort musik museeum som har en väldigt cool arkitektur! Tror det är tillängat för Jimmy Henrix som kom från seattle!
  så himla cool stad med berg och vatten!


älskar er!


the kooks har ett nytt album

Japp the kooks har ett nytt album som är väldigt bra. Coldplay kommer hit och spelar någon gång i februari, skulle verkligen vilja gå och se dem!! älskar coldplay, synd bara att deras nya skiva inte finns på spotify!
I dag gick jag iskolan. Har open first vilket innebär att jag har sovmorgon. Och när jag kom till skolan så var det firedrill!! bra start på 2012.. Det var faktiskt två brandbilar utanför skolan men jag tror att det inte var ett riktigt alarm för jag hörde inget om någon som prata om eld. Antar att det var någon som körde igång det.
Det var iallafall jätte kul att se alla igen efter lovet. Åt lunch med min kompis Phillip och några andra killar på safeway, det var gött. Juste de håller på att bygga en ny skola och idag var det invigning för den första delen av skolan! as häftigt, allt är jätte stort och modernt. Och nu har de skaffat soffor i lunch hallen, så nu känns det nästan som gångsätras kaffi! fast jag tror nog gs kaffi är mysigare!

Det började också en ny tjej i min graphic design. Hon heter Sofia och kommer från Rom! fast hon är inte en utbytes student. Men ändå, det är kul att ha någon från europa i sin klass! under den lektionen fick vi vandra runt och se den nya byggnaden. Ett av klassrummen var fullt av stora mac datorer!! så alla som har moviemaking som en klass har fått väldig fin utrustning. Nu ligger jag här och slappar, har faktiskt lite huvudvärk.

Aja hoppas att du som läser mår bra! tänk att snart kommer jag hem!

BEllzoorrrr

 ligger här och vilar lite, skulle vilja att min lilla hund Bella var här. Orkar inte ladda upp bilder här på bloggen, laddar upp bilder på facebook istället. Så om du är vän med mig där kan du se bilder från san diego, whistler, julen, och nyår!

Igår träffade jag en ny kompis phillip, sedan på kvällen var vi hemma hos familjen andresen och åt god taco middag. Sen var jag hemma hos min granne Janie som hade några kompisar över. Gick på en promenad, för jag saknar lite att gå. Åker bil nästan överallt hela tiden, så det ända riktiga stället där man går långt är på gymmet. Antar att det är därför jag inte går på gymmet så mycket hemma som jag gör här. För i Sverige springer jag till tåget nästan varje morgon och det är 10 rätt intensiva min...... Sedan går man ju när man e i stockholm cityyy!

Ja, och i dag har jag ätit en jätte god sallad. Tagit ner massa juldecorations... något mer hmmm njaaa skulle inte tro det va... hare så bra!

Juste!!! victoria kjellström, vad har hänt med din facebook?

2012

Nu är det 2012 och allt känns nytt och fräsht... Igår firade jag nyår hemma hos Brooke. Det var jätte kul! de sista dagarna av 2011 var lite upp och ner. Men nu är allt bättre! Detta år kommer att bli så mycket frihet och jag har mycket att se fram emot! tex, vara här 5 månadet till, åka till hawaii, fylla 18, kröka, sommar, bli stureplans profil, åka till marbella med girlsen. Och sen börja 2an!!!hahaha

juste det är 15grader här i skuggan! jag tycker att det är så nice, så jag ska ladda  er lite musik sen ska jag vandra runt en sväng!

RSS 2.0