fjärtdag

Igår fredag gick jag i skolan....jag spela tennis.....åt god middag.....såg på musikalen på skolan....lite av lacrosse....var med julie......vi måla naglarna och prata..sedan sov jag.....
 

24 h regn.

Det regna när jag vakna i morse och under hela dagen.. Kommer att bli så otroligt skönt att åka till Maui om 2 veckor!
Nu slutade det faktiskt att regna i skrivande stund. Skönt ser lite vit himel långt bort.
Idag hade jag sovmorgon och bara 3 lektioner det var skönt. Åt lunch med Brooke på T-latte och hon kommer också att åka till Maui med sin familj!!! Så det är skit kul.
Var i mallet efter skolan med Kitty, Brooke och Maddie. Vi var inne på forever och vickan men jag köpte inget pappa!!
Sedan åkte vi till jamba jucie där jag drack en jucie sedan spelade jag och kitty tennis på skolan.
Japp och jag åt en god middag och nu ska jag läsa lite. Hittade min mattebok föresten pappa!
Hoppas alla mår bra och jag saknar och längtar efter er och sommarn!!!!! mohaha

hej mina 9(tusen) läsare!

Idag gick jag iskolan det var bra och kul. Slutade klockan 12.30 väldigt bra. Skypeade lite med min familj och planerade sommarn bra det med. Håller på och fixar med bilder nu till facebook, så snart får ni se lite sånt. Något mer... jo jag har tennis idag!

bonjour!


det är mitt hår! sjukt kul va!

YOLO

Idag gick jag i skolan och spela tennis. Inget märkvärdigt, stannade dock ett tag på skolan efter tennisen för det hade någon middag för att fira alla smartass på skolan. Så jag åt lite mat sen fick jag skjuts hem. Nu studerar jag..

29 juni är jag hemma

Så då fick jag mailet av min fader när de kommer hit och när jag åker hem! allt kommer att bli så kul!!!!!
Idag var det en bra dag, sol, tennis jaa det var väl det. Vet inte riktigt vad jag ska berätta. Jo jag har tejpat Doms toalett kran med tejp, så hon kommer att få massa vatten på sig nästa gång hon går på toa hihihi. Värmer up för första april. Min favvoritdag på hela året, bästa helgen EVER.
Jaja, LMFAO sorry for party rockin kommer hit 8 dagar innan min familj kommer, så det sög ju bara pyttelite. Men vi kan hitta på massa annat sköj!
Nu ska jag plugga, åt lunch med den här tjejen idag. Hade inte packat någon lunch och jag har inga pengar kvar hehe. Så jag åt 2 granola bars och ett äpple, äkta anorexia lunch kändes som jag åt cardboard och var skit hungrig under min träning-.- Julie satt och sukta mig med hennes feta jimmy johnson macka. Imorgon blir det en godare lunch.

All white

Okej så igår lördag var jag på ett riktigt mtv 17th birthday party. Hali som fyllde år hade hyrt lokal, dj och allt såndär.
Skit kul! åkte dit med Erin och några andra tjejer. Temat var all white så att Hali kunde sticka ut med sin röda klänning. Mycket lyckat skulle jag säga. Idag har jag sprungit och kollat på film.

fredag

Igår så gick jag i skolan. Spela tennis i solen fick en liten bränna. Sedan blev jag droppad i mallet, träffa kristen och hennes killar sedan åt jag burrito med sophia. Och sedan gick jag och kollade på världens roligaste film 21jumpstreet! hahahha så underbart bra! något ni måste se, vet inte om den kommit ut i sverige. Men i den filmen liknar lite hur det är på mitt high school så det var kul. Såg den med Julie och hon körde hem mig sen. Och sen följde jag med dom danielle och alex vi åkte till yougurtland och åt samples gratis..... hehe. Det var min andra gång på yougurtland den dagen.

Implacable

Betyder, unstoppable. Har ordtest imorgon så jag hittar svaren på google. Idag har jag gått i skolan, inget speciellt att säga till er. Spelade tennismatch, förlorade dock.. Måste träna mina survar annars krosar jag skiten ur dem.
Sprang en liten runda när jag kom hem sen åt jag middag!

soool

hej! har haft ont i halsen idag och k'nt mig sm[ sjuk. Hade kort dag idag så slutade kl.12.30! åkte hem åt lite mat skypea med alice. och nu ska jag iväg på tennis!

aj aj eller inte..

Just nu sitter jag på toan. Igår natt läckte den och jill smög in i rummet när jag sov för att fixa den. Det var lite små läskigt. Har gått i skolan idag, inge speciellt hände. ELler jo vi hade en speciell gubbe som hjälpte oss att göra rakuun glas. Skit coolt kommer det att bli, om ni inte vet var det är.. Googla det orkar inte förklara för jag har ont i halsen och ska ta en powernap. Det roliga var att.. Den här lergubben var norsk! så jag prata svenska med honom och ingen fattade ett skit! awsome. Körde voolyboll på gympan och idag har vi ingen tennis så det blir inte så mycket att göra!
lite läxor kanske.. hare bra!

wazuup!

HEj hej. IDAG ÄR det måndag och jag gick i skolan. Åt lunch med Janzor och sedan efter skolan gick jag till min franska klass. Fixade mitt betyg så det blev bättre! hahaha. Jag ska lära mig franska punkt slut. Det kommer bara att ta tid.
Sedan hade vi vår första tennis match, men jag hann inte spela för det började regna. Jag åt i stället färska chicken nuggets som en mamma köpte åt alla oss tjejer. Hon har ett choklad företag så vi åt massor av delikatess choklad. MUMS!


Blue jeans

Hej, igår var det lördag. Slöa mest hela dagen och på kvällen var jag hemma hos Gigi. Åkte dit med Janie och Denis plus en annan tjej. Skit gulligt hade hon gjort det! det hade hur mycket mat och dricka! skit mysigt. Så det var väldigt roligt.

Idag har jag svettat, städat,skypeat, tvättat och nu ska jjag göra läxor och måla naglarna.
ser ut som ett fetto men det är tröjan som är oversize fashion style. Hade så mycket smutsiga kläder att jag behövde andvända shorts idag!

DRAMAH

HAHAHA hjälp vad tjejerna här kan vara speciella ibland. Gick i skolan som vanlig i fredags och efterskolan trodde jag att det var tennis men det var det icke... Fail.
Så jag åkte först hem till Kristen med Maddie och Kitty. Sedan åkte vi hem till Hali där några andra tjejer var. Den här hali är sterotypen av Bellevue high school. Om ni har sett filmen mean girls så är hon den där leadern fast brunett. Världens finaste hus med fina bilar överallt. Hennes rum var så fint!
Var inne på hennes dator, och läste något som min syrra hade skrivit till mig på facebook. Jag drack vatten medans och jag brast ut i skratt och det kom massa vatten på datorn..... heheh men jag torka upp det snabbt.

Sedan åkte vi till donken i mallet och åt mcbites ny sak som är limted edition, riktigt gott. Som popchicken från KFC.
Sedan på kvällen åkte vi hem till Kitty som bor i ett hus inne i Seattle.
Fler personer från vår skola kom över och vi körde beerpong. Fick skjuts hem av Sabrina som har likadan bil som min pappa fast vit. Så det kändes som jag var hemma i några minuter. Och under hela kvällen var det små drama med twitter inblandat. Aja. Idag är det St.patrick day. Domi ska på tolo med Steve ballmers son, så jag ska ta lite foton åt henne. Ikväll ska jag till en tjej som heter Gigi med Janie min granne. Var precis på bartells drugs och köpte nödvändiga saker. Köpte bl.a ett nytt nagellack hehe. Ljus blå pastell.
Pratade också med alla i min familj imorse, det var kul. Nu ska jag ansöka om ett sommarjobb!



trött

Idag gick jag i skolan, konstigt schema idag igen så jag han skypea med syrran i morse typ 2 min haha sen behövde vi åka.
Hade assembely som avslutning på dagen tog massa filmer på drillteamet, cheerleading och förstås BRYAN! hahaha ska försöka lägga upp allt på youtube eller ngt liknande så ni kan se!
Åkte hem till Kitty innan tennisen för vi spelar i samma lag. Sedan spela vi tennis på skolan och sedan har jag suttit barnvakt åt roland som är världens gulligaste unge. Så nu har jag cashflow...
Skrev en uppsats när jag vár där, så det var bra. Fick dock inte lyssna på min svenska musik för det störde underlaterna +.+
 
bild under timmarna då jag blev en cashflow tjej..

försäljare alltså...

Igår kväll åt jag på yougurtland med Blake och hans kompisar. Vi åkte också och tittade till Austin och Drew som hade krockat med deras bil. De hade en sån extrem tur för om de skulle varit en sekund senare kunde de varit döda.
Så det var läskigt!

Började skolan idag 10.15, Dom köpte kaffe på tullys på morgonen. Och himlen kissade hela dagen.
Åt lunch på lunchbox ett jätte gott hamburgeplace men dyrt var det. Beställde en jättte god penutbutter reses milkshake..
Sedan blev jag droppad i mallet. Klippte mitt hår, en jätte gullig bög kille från arizona lockade mitt hår också. Så jag såg ut som en docka för ett tag sedan. Nu har de gått ur. Var och testade fina skor, och en annan jätte gullig bögkille hjälpte mig. Han var jätte trevlig och vi pratade länge och han hjälpte mig. Men sedan när de kom till pris sa jag att jag inte kunde köpa skorna idag för jag är på en budget och min pappa skulle inte tycka det var ok att spontan shoppa ett par ballerinas för 120 dollar... Men han har väl svårt att fatta att alla inte är gjorda av pengar.

vet ni vad han gör då när jag säger det???! han ger mig världens bitchblick tar skorna och går där ifrån!!!!hahahahaha BITCH!! hatar falska försäljare. Loser är vad han är.

Sedan träffa jag av en slump en kompis från ett annat high school som jag inte har sett på jätte länge.
Nu är jag hemma och ska göra mina få läxor som jag har..

och här en bild på mig Linda.

tisdag

Började skolan klockan 12.15 idag!! så himla NIKE! hade bara två lektioner, vädret däremot har varit på riktiga humörsvängningar. Sol, spöregn, hagel, snö, regn, sol på en timme. Så har det hållt på hela dagen. Jag hade ingen tennis pga av detta. Men jag var ute och sprang nyss till änden av gatan och tillbaka.
Imorgon är det sovmorgon också! nicenicenice älskar att sova.


kattmat

Hej idag gick jag i skolan, åt lunch med Dom och några andra på ett taco ställe. Regnade idag så jag hade ingen tennis, åkte hem med janie. Sedan skypea jag lite med jackiiiiiiiiii. Och nu har jag varit på daotrn för länge, ska läsa hunger games.
Juste fixade med min hemresa och ansökningar till Gångsätra i höst.

projectx

igår var jag på fest hemma his sam. det var jätte kul! han är jätte smart och ska börja på standford i höst. han hade även en sådan där as cool lönndörr i sitt bibliotek.
idag var jag i mallet med sophia och andre. båda är italianos, så jag matchmakeade dem... jag var 3dje hjulet för jag kan ju ingen italienska!
har även sovit massa, pratat med pappa och eddie. var på en god indisk resturang i kväll!

frredag

Igår var det skola. Efterskolan så var det Garys birthday party. Det är en mentalt rubbad gubbe som har gått på Bellevue high since he was a kid. Men han äter fortfarande lunch på skolan varje dag, han är typ runt 70 år. Men vi fick iallafall cupcakes! strechade med drill teamet innan min tennis, sedan spela vi typ i 30 min innomhus.
På kvällen pkte jag till mallet med Julie och Tyler. Vi gick först runt och fönstershoppade sedan träffade vi 2 jätte patetiska killar från vår skola sitta i några av sofforna i mallet.
Vi gick och satte oss för att småprata lite med dem.
De hade en tävling, de tävlade om vem som kunde kyssa flest tjejer. Så det satt i sofforna och försökte ragga tjejer där ifrån, jag kan säga deíg att det gick ingevidare för de fulingarna.
Vi såg iallafall ProjectX skit rolig men dum film om en fest som spårar ut.
De stoppar in en dvärg i ungnen och han lackar ur. Sedan åker pappans nya mercedes in i polen.
Japp och efter bion åt vi på yougurtland. Det var allt.


cha cah

Hej. 17 grader idag!!! plus sol. Imorse så lämnade jag min väska i omklädningsrummet, allt gick jätte bra men jag hade lite probs att hitta klassrummet efter det. När jag väl kom in i min franska klass var jag 7 min försen men enligt min lärare 17 min hmm.. Hon var sur för jag inte hade någon lapp med mig och jag sa förlåt men jag var bara och lämnade väskan sedan tappa jag bort mig lite. I Sverige låter de en ioförsig stanna 20 min om man är försen 7 min. Här behöver man bara en lapp från attendence office. Hon blev iallafall sur och gav mig en detention. Men jag gömde den och i slutet av lektionen hade hon glömt lappen HA!! så jävla ägd.

Åt lunch hemma hos Brooke med henne och hennes lilla söta hundvalp Teddy. Så himla söt! samma ras som Charlie, Kjellans hund fast vit, valp och fluffy!
Åkte sedan till tennisen, vi stannade på starbucks och jag köpte en frappcino mocca.
Solig och svettig tennis, sprang även 30 min på gympan. Sedan sprang jag även när jag kom hem för det var så fint väder.
Det var allt för idag, tack hej leverpastej!

cyklat och har försökt hjälpa till att döda Kony! :)

Okej skola, kort dag. I min historia klass har jag ett bord fullt av fotball players. Riktiga joks, en av dem la av världens äggmök och blev knall röd. Resten av fotbolls killarna flydde från det bordet. Åkte hem med Domi, Sedan cykla jag till skolan riktigt svettigt. Medans jag vänta på min carpool, så sitter jag på en bänk. Ett killgäng går förbi vissa av dem är verkligen as kaxiga för de tror att de är så bra på fotboll och coola för de är svarta, en av dem sätter sig klistrat brevid mig och säger att jag är hans wife?!  ahhahaha wtf, sen tar han min tennis väska och frågar när min match är så han kan komma och titta. Ibland alltså...
Hade iallafall en bra tennis träning, cyklade tillbaka hem från skolan. Svettigt men bra! åt middag och sedan äppelkaka!!! hahaha. DÖDA KONY BTW. Underbart bra att man kan bidra och göra en förändring till en sådan fruktansvärd situation.
Om du inte vet vad stoppa kony är, googlar du det nu. Och tittar på youtube klippet. 30 min som kommer att bli historia.

Tisdag

En bra dag. Soligt och inte alls lika kallt. Lämnade min gymbag i ett skåp i omklädningsrummet i morse.. Hade inget lås, men tänkte att ingen skulle väl ta min väska.
När jag kommer sista perioden och ska ha gympa, hittar jag inte väskan!!!!!! jag antog att någon hade snott den så jag började berätta för massa om mitt problem. Men eftersom gympa läraren är största jerken så var han arg på mig för jag inte hade hittat några andra gympa kläder. Jag tyckte att han skulle tycka synd om mig för någon snott den. Men nejnej.
Iallfall efter gympan i när det var färre tjejer i omklädnings rummet, hittade jag min väska....................hehe

Sedan köpte jag ett lås och sedan åkte jag och 4 andra tjejer först till yougurtland. Där träffa vi Dom och Jessie. Men eftersom den yougurten som vi tycker om mest var trasig åkte vi till starbucks i stället. Jag köpte världens godaste panini, motzarella med tomater och pesto! Smakar som en macka från fresco MUMS!!!!!

Sedan åkte vi till tennis banorna, men det var inga tennisbarn där... Vi hade missat våran tennistränares tweet om att vi hade träning inomhus. Så vi åkte tillbaka till skolan, på parkeringen har Brian danspartey med varsity tennis tjejerna. Han är så himla rolig, dansa som ett äkta lustikurre. Grät nästan av skratt idag när jag hade en klass med honom.
Linda om du läser detta, du skulle smälla av om du träffa honom.

Nu ska jag duscha och läsa lite hunger games

peace.




dålig dag men bra tilslut

Okej gick i skolan idag, kände mig småförskyld i morse. Hade svårt att somna igår kväll för jag hade så ont i halsen... Men jag gick ändå till skolan. Sedan på gympan tvinga gympaläraren mig att vara utomhus, ville gå och hämta en tjocktröja för jag kände mig sjuk och det var så kallt ute. MEN NEJ. den jävla bajskorven lätt mig inte, så jag frös i en timme. Och efter det fick jag vänta på bussjäveln till tennisen. Busschaffisen körde fel occh resan var jätte lång, men jag hade gått sällskap så det var inte så farligt. Men iallafall, när vi börjar spela tennis tror du inte att det börjar snöa!!! orkar inte frös i ännu en timma haha. Fick iallafall skjuts tillbaka av kitty till skolan!!
Sedan när jag kom hem såg jag att resan till marbella är bokad! precis vad jag behövde, åt även god middag pad thai plus en äppelpaj! yummie. Sedan såg jag att min syrra hade lagt till en låt på spottan, somebody that I used to know!
Lyssnade på den i Jills bil en morgon, men tänkte denna låt kommer jag säkert aldrig hitta!! och sen BOM är den på vår lista!! ÖDET alltså jag säger ÖDET.


million voices

Igår gick jag i skolan, hade en jättre rolig gympa lektion med min kompis tintin. Sedan spela jag tennis och sen var jag och åt middag i mallet med sofia från Rom. Idag vakna jag kl 8! åt frukost och skypeade lite!! hihi

hej!

Idag var det sol. Åt lunch med Brooke och Emiley på ett sandwich place, ¨åt en jätte god sallad.
Såg på en film om vargar på naturkunskapen och när vi tittar ut ur fönstret ser vi en unge som står och kastar grus ¨på alla bilar. Så en kille i min klass jagar upp honom och skällde ut honom. Sedagn efter skolan spela jag tennis, nu har min grupp fått en coach så det är bra! Danielle skjutsa hem mig åt middag och sedan skypea jag med sara. Hon var uppe kl 4!!!! vilken fighter. Hej då.

oo vatten stan e full av vatten, inget annat än vatten ååå vatten

Drack precis ett glass vatten, mums!
Så idag har jag gått i skolan, tog bussen hem för första gången gick jätte bra. Många konstiga typer, men jag är ju rätt konstig själv så det var inte läskigt haha. Sedan spelade jag tennis i 1 h 30 min, daniellie skjutsa hem mig åt god pasta. Och sedan somna jag! nu är jag vaken ska städa lite och plugga sedan sova mer!!!

RSS 2.0