homecoming och halloween

Just nu för tillfället sitter jag och skriver en essay om negativa effekter om media.
Den här helgen var det homecoming. Kanske inte jätte kul för mig eftersom jag inte hade någon date och därmed ingen grupp. Var och åt middag med två tjejkompisar på en resturang, de ville inte gå till själva dansen på skolan eftersom de tyckte de var ovärt att betala 30 bucks för att säga hej till folk. De skulle istället på ett afterparty på en yacht. Så efter middagen åt vi efterätt¨på blissberrys, super gott.

Sedan åkte jag hem för att sedan gå på Doms afterparty, det var riktigt intresant.
Nu idag har jag mest varit inne på facebook och tittat på allas fina homecoming bilder... Jag ska iallafall gå på nästa dans, då vet jag mer vad allt handlar om. Det är rätt skönt att allt drama kring alla faketans,grupper och afterpartys är över nu.

Ikväll var jag däremot på värlens coolaste halloween party. Det var en grannfest och det var 400 inbjudna. Vi blev uppplockade av en party bus som körde oss till ett hus som var superpyntat med allt du kan tänka dig. Huset ska rivas senare i år så de hade gjort om det till ett haunted house. under golven hade de lagt trampoliner, vattenmadrasser, vanliga madrasser. Väggarna var fulla med neon lights, spindelväv, fakeblod. De hade en dj som var utklädd till deadmouse, fotografer, mat som var halloween tema, bar för de vuxna. Och alla var utklädda till max. Skulle tagit med mig kameran, men jag är säker på att jag kan komma ihåg allt ändå. Jag var utklädd till spongebob. Bilder kommer imorgon.


Tea

Just nu dricker jag te och skriver en uppsats. Idag har jag har jag g[tt i skolan, det var twinday vilket 'r ett ganska värdelöst tema. Eftersom man har olika människor i sin klass varje lektion. På lunchen parade jag ihop den svenske nervöse hugo med den nervöse tysken farina. Mycket gulligt och stelt. Det känner inte varandra, men jag puchade hugo att fråga. Han frågade henne till homecoming, jag sa åt honom att ta hennes nummer. Han gjorde det, det utöt lite stela meningar om tyskland sedan stack Farina för hon skulle träffa någon "annan"haha.
Sedan försvann hugo blygt iväg också. Efter skolan åt jag lite god tomat tortelini till middag. Och sedan åkte jag med min granna Janie till en artclass. Det var mycket avkopplande och jag tycke om det. Jag målade en guldfisk.

Juste igår torsdag, var jag och dominique hemma hos Emeliy D med några andra tjejer och karvade pumpor! det var kul, de hade brownies som var farligt goda...

Det var allt för idag, orkar inte lägga in bilder idag.

HALLWAYS!

Idag var det pjama day så jag, klev direkt upp ur sängen och gick till skolan as skönt. Kommer ihåg när vi hade det i gångsätra då gick jag inte fullt ut hade mjukisbyxor då. Hade bara 3 lektioner så det var jätte skönt. Åt lunch med dom, alex, maggie och jessie. Sedan fick jag skjuts hem av Jill, sedan skypeade jag lite med min syrra.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, kanske gå och se på tv!! eller läsa och göra svensk matte....... får se vad det blir.



mitt tyska plåster.............


Uppfattning

hittade bilder p[ skolans stadium! sjukt stor, och det här är bara fotbollsplanen..

apple

Var och kollade på den nya iphonen igår.. Kan inte direkt säga att jag ser någon skillnad, kan vara för att jag inte äger någon iphone4. Har den kommit ut i Sverige btw?
Idag var en bra skoldag, allt flöt på. Tog bilder på korridorena som är pyntade en glmde väskan i bilen. S¨de bilderna får ni se imorgon!! Var och gymade efter skolan. Köpte en fruitbole before practice. Och tappade nästan hela bolen... Eftersom jag är svenne gick jag inte och klagade och krävde en ny, utan jag sket i det och gick och tränade istället. När jag berätta det för Jill sa hon att amerikaner skulle gått och skrikit och krävt en ny omedelbart! haha, så nästa gång ska jag inte bete mig så lagom.
Måste också säga WOW till Sophia Nilsons bilder i franska ELLE! fick de skickade till mig och berättade för min franska lärare att min plastsyrra var med i en fransk tidning, hon var mycket imponerad haha.

Inte ett moln så långt ögat kan nå idag. lovely! hoppas allt är bra med er där hemma, jag har det toppen!


Infected!

Denna vecka är speciell för det är homecoming week. Varje dag är ett nytt tema och korridorena är pyntade till max! ska ta ett foto imorgon så ni kan se! Hade en bra dag i skolan, trevlig lunch, fint väder. Sedan efter skolan så åkte jag med en kompis Shelbi för att shoppa till homecoming. Har tyvärr inte blivit till frågad av någon.. Antar att jag är för ful, not. Så jag kommer gå med några tjejer istället bland annat Shelbi. Min värdsyrra Dom testade sin klänning igår och hon fick panik. Hon tycker inte om att shoppa så jag förseslog att jag kunda ta pics on speciella gobitar!
Sedan blev jag hem skjutsad. För att åka till ett annat mall med Jill och Dom för att hitta en ny klänning. Vi åkte till ett annat mall där jag hitta en jätte snygg klänning från rachel zoe som dommi gillade!

här kommer lite pics från idag!
 här är ett typiskt moln du kan se här i bellvue. Det pressas upp i mitten pga av att vi är omringade av vackra bergskjedjor som har kall luft. Och när molnet blir för tungt regnar det. Därför regnar det så mycket här.


Söndag

Så på söndagen vakna jag upp at Zoes house och vi såg på en film som jag alltid såg när jag var sjuk som liten. Spirit away, en japansk tecknad film som är djup och vacker. Tror jag fick den av min mormor...
Sedan var jag bara hemma och chilla, glömde skypea för jag sov under skypetimmarna.

Lördag!

Okej, så i lördags var jag på dagen med Zoe och en ny Vicky :P
Vi gjorde massa ärenden och köpte halloween costums! Sedan var vi hemma hos en tjej som heter Joanna där var det några andra tjejer och vi fixade oss tillsammans för att sedan åka till ett riktigt halloween party! Det var jätte kul och alla var super uppklädda. För de som har sett mean girls, kan föreställa sig. Vissa tjejer såg ut som riktiga strippor skojar inte. här kommer lite bilder från kvällen, jag var en baseball player för de som inte ser.

Titut

Hej hej, kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde i torsdags, antagligen inget speciellt.
Men jag kommer däremot ihåg gårdagen. Då var det fredag, resten kommer jag inte ihåg skoja.
Jag åt sushi med Zoe på en cool sushi resturang och sedan åkte vi hem till en kille som heter Cole, och så på skräckfilm. Sen när hon hade skjutsat hem mig, kom Dom och hennes kompisar. De skulle linda in ett hus med toapapper så vi joina dem och lindade in huset riktigt ordentligt!

She will

Tja tja bitches! just nu lyssnar jag på she will med lill wayne and drake. Den är ganska poppis här just nu.
Idag har jag gått i skolan. Hade kort dag så jag slutade kl 1! Åt lunch med Zoe och några andra tjejer, sen fick jag skjuts hem men valde att hoppa av 500 m innan mitt hus för jag ville gå lite. Åker bil överallt här, saknade att gå... not, eller lite hehe

Sen skypeade jag med min far som är i Tokyo just nu, han visade mig i webcam var vi bodde när jag var 4 år gammal, det var lite spännande. Och nu har jag suttit och degat på facebook fast jag skulle ha gjort läxor. Ska snart åka till gymmet här med Zoe, ska bli kul att testa det!

det va allt för idag har braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
här är jag och Amanda som kommer från Kanada!

seattle

Idag har jag faktiskt varit inne i seattle.. Bor ju utanför i bellvue som är som en förort, typ som Lidingö.
Jag var på en field trip och tog massa foton! det var kul men lite långtråkigt. Tjejerna i min grupp poseade konstant i 5 timmar hahahhaha. Jag palla inte trycket, här kommer lite bilder i allafall!

nemen nemen

nemen titta där sitter ju jag och steker och filosiferar.........


Idag har jag faktiskt varit på ganska bra humör trots att det är måndag. Kan vara för att det är sol!!!!
det ska vara soligt imorgon också! nice.
Inget special har hänt idag. Känner att jag måste börja på någon sport eller börja gymma så jag inte förvandlas till en äkta amerikan här borta...

october 16

Hej på dig! kul att du tar dig tid och läser det här spännande inlägg som kommer att komma. Sätt dig bekvämt och njut.

Igår lördag var jag och besökte mallet med Dom och Jill. Vi shoppade, och jag behövde köpa lite nytt smink så jag gick till sephora. Jag hade inget smink på mig när jag gick dit för jag skulle testa olika saker och då är det bra att vara ren. Iallafall, så fick jag hjälp av en jätte snäll bögkille han sminkade mig och visade massa olika concealers. Sedan ville han sminka mina ögonlock också... Jag sa visst ok what ever. Men resulatet blev att jag såg ut som en panda när jag gick där ifrån.

På kvällen så följde jag med min kompis Jacob och hans kompisar till en tjej som heter Bridget, hon hade lite folk över hos sig så det var kul. Sen skjutsade headcaptain of drill hem mig.

I natt frös jag som en gris, trodde att jag var sjuk men det visade sig att värmen i huset hade gått sönder.
Och idag så träffade jag en annan utbytis från germany som går också på bellvue high school. Vi gick till blissberrys som är ett frozen yougurt ställe som är piss gott. Sen gick vi också in i disney affärern där jag hittade min drömklänning.

och här kommer bilder!



fy fan

Sorry!

Sorry att jag inte har bloggat det senaste dagarna. Men jag kan gå igenom vad som har hänt!

Torsdag gick jag i skolan. Det kändes som en måndag pga av super wendnesday vi hade så det var as nice. På kvällen gick jag på ett möte för de som vill vara skidinstruktörer på mount raineer... Jag trodde att det skulle vara mer ungdomar som sökte. Men majoriteten bestod av gamla tattuerade twilligt liknande gubbar.
Mötet var i en sunkig gympasal och jag skojar inte när jag säger att alla såg ut som de gör i twilligt. Tjejerna hade butcrack och tattueringar i svanken. Jag vet inte om jag vill vara skidinstruktör längre, iallafall inte med den organisationen! Och det var inte bra betalt heller, man måste betala 50 dollar för att få vara instruktör. Sedan jobbar man varje onsdag i sex veckor och tjänar totalt 100 dollar...
Nä, det låter verkligen inte lockande. Och om jag skulle tagit jobbet skulle de hämta upp mig efter skolan i en van med alla andra instruktörer )gubbarna) för att sedan köra i 45 min till ett ställe jag aldrig varit....

Skulle bli ett perfekt avsnitt i csi, utbytis från sverige brutalt mördad i en van i en skog nära mount rainer

Nä, det tycker jag inte låter särskillt kul. SÅ det skippar vi!

Fredag, underbara fredag. Hyffsat underhållande skoldag, var med i skoltidningen. Tycker att min artikel blev rätt cheesy men what ever. Vill ju inte framstå som en bitch för 2500 elever, så det är bättre att göra en såkallad pudel. Efter skolan så satt jag barnvakt för första gången här.
Det var en granne här i hunts point som ville ha hjälp. Tänk dig en äkta hollywood fru haha. Hon skulle ha ett litet coctail party för några mammor som hade kids i samma klass. Ett litet stelt bonding party för dem, med vin och franska ostar. De hade kinesiska päronäpplen som var mycket goda.
Anyway. Chidum som var mammans namn hade en jätte liten söt uppfostrad pojke på 7 år som heter Roland. Dagen innan när hon ringde mig sa hon att jag skulle babysitta 7st pojkar. Och sa jag att jag kunde klara av.
Men det visa sig senare att hon hade räknat lite fel... Jag satt barnvakt åt 11 kids!!
Vi var ute på en naturwalk och fångade skrädare som hoppar på vattnet. Och när vi var inne i den här lilla skogen så fick vi sällskap av 2 kids till plus deras 2 hundar!

 Nu var det alltså 13 kids jag plus 2 hundar inne i en liten skog med en bäck. Det var kallt lerigt och tråkigt haha.
2 av grabbarna hoppade ner i det iskalla vattent, lovar att det kommer bli förskylda!
Efter vi hade varit i skogsdungen tog jag alla till en park så jag hade bättre uppsikt över dem. Där jag satt på en bänk och frös lite. Men det gick faktiskt ganska bra jag lät dem springa runt och bråka, de var ju så många så de kunde lätt underhålla sig själva så det var bra. Det ända som gick lite snet var att jag inte såg att det fanns ett träsk med massa lera i parken. Så 2 av grabbarna hoppa ner där och blev jätte leriga...
Men det hela var över efter 3 timmar och jag fick 50 dollar! as nice. Mycket bättre än att vara skidlärare. På kvällen var jag ganska trött och frussen så jag spenderade den framför jersy shore och two and a half men. Jag såg det nya avsnittet där Atshton Kutcher är med.


Idag ska vi åka till mallet sen får vi se vad som händer sen! hare gött


Gingerkid

Igår tisdag gick jag i skolan, inget speciellt hände förutom att jag testade att gå med i en photoclub efter skolan. Jag förstår inte varför just jag skulle gå med i den för jag tar verkligen inte mycket foton. Men eftersom jag har fått klagomål om att jag inte tar foton så ska jag bli bättre på det.

Och idag är det super wendsday för alla seniors. Så igår var jag med Zoe och hennes collage kompis som var på besök. Vi var i Zoes biograf och såg på en jätte läskig skräckfilm. Men filmen var inte det läskigaste den kvällen.

Allt började med att i går kväll så busringde någon på Zoes hus.. Vi han inte se vem det var men någon minut efter busringningen ser vi en vit tröja springa i trädgården i mörkret. Vi blir lite små rädda men bryr oss inte om det efter ett tag. Så vi börjar se på skräckfilmen, den var väldigt läskig så jag gömde mig under större delar av filmen under en filt. Här kommer det läskiga. När Zoe var och fixade popcorn från övervåningen och kom tillbaka ner, ser hon ett gingerkid så och glo på mig. Killen som busringde har alltså gått in i Zoes hus. Så hon hon skrek åt honom och han sprang ut. Så himla läskig unge, vem fan går in i någonshus som man inte känner?! tänk om han hade någon kniv eller något, fy fan va läskigt det var. Och ännu värre blev det med att se på en skräckfilm. Men som tur kunde jag somna senare, och jag fick en färsk choklad croasoint till frukost!

Idag ska jag försöka att införskaffa ett par nya jeans!
hare gött och jag hoppas att ni kunde förstå historian någolunda


monday

Hola!
Idag har det inte hant nagot spec. Gick i skolan som vanligt. Och efter skolan sa blev jag droppad i mallet for jag behover nya jeans. Men nar jag skulle betala dem var mitt bankkort borta!! sa jag har letat och ar lite deppig just nu eftersom jag inte kan komma ihag vart det ar nagonstans.


Helgen som gick

Hej bloggen!<3

Fredag: Gick jag i skolan. Efter skolan tog Kayla and Libby mig till Seattle (UW district) for att prova bubbletea. Bubbeltea ar en smothie som kommer ursprungligen fran Kina. De ar mycket goda och det ar sma godisbollar i dem, som man suger upp i ett stort sugror.
K and L bjod in mig till ett halloween party som kommer att vara om ca 2 veckor, sa efter bubbleteat gick vi och kollade pa maskeradklader. Har tar de halloween pa storsta allvar och har speciella affarer just for denna helg.
Fredag kvall var jag med Zoe och hennes kompisar.

Lordag: Tog sovmorgon, och chillade mest hela dagen. Laste twillight, som faktiskt ar jatte bra! Kul att lasa den har ocksa eftersom boken utspelar sig har i Washington.
Sedan foljde jag med Z till ett stort mall dar det hade sale. Men jag kunde inte hantera det for det var sa mycket klader overallt! Sa jag gick runt i mallet och kopte mat istallet. Jag gick till coldstone som ar ett jatte gott glassstalle. Dar testa jag en ny variant av glass, jag tog lemonsorbet and reeses penutbuttercup. Det var gott men ingen hojdare. Sedan gick jag till panda express och at lite god kinesik mat. For att sedan ga till target dar jag kopte Willywonka godis. Och pa kvallen var jag hemma hos en kille som hade lite folk over sa det var kul.

Och idag har jag skypeat och fatt klagomal att jag skriver som en dysse....
Tyvarr har jag inte svensk tangentbord pa denna dator, men jag hoppas att ni dyssar kan forsta anda!

hej da.

37!

Det här är mitt 37 inlägg!
Tordagen är över och imorgon är det fredag!!! LOVELY!
Idag har jag inte gjort något spec. Eller vi såg en jätte intressant natur video om grottor i min naturklass haha. Sen blev fotad till skoltidningen.

That it för idag!
här e låten som spelas mest på radion just nu! as bra, vet inte om den spelas i sverige..

http://www.youtube.com/watch?v=4oGUHRXT-wA&ob=av3e


Torra norra

Eftersom min syster hemma i sverige går på torra norra, förblir jag en evig torr bloggare. NOT!
Pratade med mina favorit tvillingar i dag på skype, och de klagade också på förlite bilder...
Kul att jag fick lite respond i kommentarfältet, det uppskattas!
Em, kände mig lite trött och sjukis idag host host. Så gick inte på min tävling hehe.
Tror det är från min spruta jag tog igår... eller inte.
Ja och idag åt jag en god italiensk lunch och ett kycklig bröst med Zoe för de som undrar. Sedan har jag bara kollat på tv resten av dagen på några skit serier, eller familyguy är inte skit det är faktiskt kul.

vad har ni gjort idag?

hej svennar!

Idag har jag gjort såååå mycket och jag har haft det såååå kul.
Nä det har jag faktiskt inte. Jag har gått i skolan, tagit en spruta som puckade EF inte hade sagt att jag skulle ta.
Sen gick jag extra tidigt till träningen för att jag skulle åka hem tidigare. SÅ jag gick ensam i twiligt skogarna, men hittade ingen snygg vampyr utan jag gick vilse.......

Men till slut hittade jag tillbaka och fick skjuts hem av min värdmamma Jill! Vi skulle nämligen ha ett möte hemma för familjen ska kanske adoptera en hund från ett hundstall. Och då var det en hundtant där som skulle ge förslag och kolla huset mm.
Det var min vilda dag! Har ni gjort något skojigt idag??
mvh, en nyfiken bloggare på 17 vårar

Hej nötter!

Då så, idag är det måndag. Imorse var det rätt jobbigt att gå upp för jag hatar måndagar.
Idag så åt jag lunch med min kompis Julie, hon hade hittat en kille från Sverige som också går på bellvue. Och inte nog med att han är från Sverige utan han kommer också från Lidingö!! ganska sjukt, han är 15 och hans namn är hugo degerth om nån där hemma vet vem det är...

Sen sprang jag lite på träningen, men jag sprang inte hela utan åkte till mallet och shoppade lite och åt på blissberrys som är som yougurtland. Köpte ett par nya converse blå låga, för mina vita är riktigt äckliga nu även fast jag har tvättat dem!

Nu ska jag göra lite läxor hade jag tänkt, och sen sova!

tja tja blogghen!

hej, först och främt vill jag säga att det är svin tråkigt att blogga.
Igår så träffa jag marcus och hans tyska värdbror i mallet, jag shoppade inget men de gjorde. Har inte shoppat något klädes plagg sedan jag började skolan..... Det måste de bli ändring på!

Sen på kvällen åt jag på en as cool sushiresturang med zoe.
Nu idag ska jag plugga, har suttit vid datorn alldeles för länge och de är inte bra.
Sen i kväll eller om 3 timmar ska vi äta middag på en resturang för att fira Doms bday!

jag lever.

Har precis haft ett mycket trevligt skypesession med mina vänner som jag saknar!
I går var det Dominiques födelsedag, hon fick örhängen och en backscratcher av mig haha.
Sen var jag i mercer island och såg lite på fotboll,  och efter det så åkte jag hem.

Idag ska jag åka och shoppa i mallet hade jag tänk och sen får vi se vad som händer! puss


RSS 2.0