hej!

idag har jag varit på gymmet och ikväll blir det troligtvis zuchi med zue! Igår var vi på en såndär japansk resturang, vi var också och tittade på as coola pepparkakshus!! Sedan hade vi lite julklappsutdelning med den andra familjen vi var med. Jag fick två monsters och ett paket goldfish. Å nu blev jag lite sugen på marabo choklad!! tur att jag fick marabo i julklapp! jag tror jag är värd 5 rutor idag eller mer.. Vi får se!

tisdag

Idag är det en regning tisdag. Vakna sent sedan åkte vi alla till gymmet, gick på ett träningspass och är fortfarande helt skakig i kroppen.
Igår kväll följde jag med Domi och Sierra när de skulle sälja candycanes. Vi gjorde en skylt, och sedan gick vi runt och sålde godiset. Eller jag höll bara skylten, kände mig rätt obekväm haha.
Idag ska vi ha någon slags familjemiddag med en annan familj, tror att vi ska åka och kolla på något pepparkakshus. E inte helt säker för stunden! aja hare bra! lite torrt med kommentarer.... jag kan se att folk är inne och läser den här grymma bloggen men inte många visar vilka de är. Jag bara skriver och skriver men inget respond på flera dagar!SKÄRP ER


dagen efter jul

Har aldrig ätit så mycket mat som jag gjorde igår! åt konstant från kl.10 till 00.00, med kanske max 20 min mellanrum för varje ny mat bit. Men det var en jätte mysig middag och familjen som vi var hos var jötte trevliga. De hade massa olika djur, fast vi kunde inte se zebran och de andra konstiga djuren för det var för mörkt.
Idag händer ingenting, vet inte vad jag ska hitta på. Kanske åka till gymmet.


julafton!!

Så nu var paket öppningen avklarad. Jag fick massa fina saker!!! fick ju min laptop i förtid, men den bästa presenten jag fick var en iphone högtalare-väckarklocka!! nu sitter jag och gör en ny spellista på spotify för jag har tröttnat på all min musik. Om två timmar åker vi iväg till en annan jul middag. Den familjen har raindeers och zebror och massa andra exotiska djur. Vi ska köra någon slags mördar lek, och jag ska vara barbie.. här kommer bilder på vad jag fick!  yeyeyey
började gråta lite när jag öppnade paketet från min familj.......
 E mest glad över denna present eftersom jag sprängde min högtalare som jag fick i födelsedags present.
en taavla
det här var också en av favorit presenterna!! e inte så blek som jag är på bilderna föresten, kameran e inte den bästa och lampan jag har på bordet ska efterlikna riktiga solstrålar...


juletid

Okej så nu de dagarna efter Whistler...
Igår matade vi the homeless people in church. De var bara män och vi ordnade en julbuffe åt dem. Sedan åt vi middag med dem. Den hemlöse mannen jag prata med pratade så mycket att han inte hann äta sin mat. Han sa att han inte hade något social life och kände sig väldigt ensam. Hans förra flickvän var alkolist och slog honom när han kom hem från jobbet... Han hade varit single i fem år och hans största önskan var att få en fru innan julafton... Jag fick honom också att gråta för han hade haft en väldigt tuff dag, och jag gjorde hans dag så mycket bättre. Så det kändes bra att jag gjorde något gott men på samma gång var jag väldigt ledsen för honom.
Efter middagen åkte vi runt och sjöng christmas carols utanför olika familjevänners hus, några hade christmas partys så då gick vi in till deras hus och drack och åt lite. Ett av husen vi var i bodde granne med Bill gates. Alla husen var så fint julpyntade och allt var så hemtrevligt och mysigt. Det fick mig att sakna min familj.

Och idag vaknade jag kl.12......... mitt alarm gick inte på så jag kunde inte stoppa mig själv. Jag och Domi åkte till bellvue club, tror vi var där i ca 4 timmar. Man kan göra allt där, äta, plugga, hotuba, träna.. kanske inte allt med det finns mycket att göra. Jag motionerade i 110 min!!
Och ikväll åt vi julmiddag hemma hos några kompisar. Jag fick sitta vid vuxenbordet, skit god mat. Åt också cakepops det är som små kakor i samma form som en klubba. Blev också inlåst på toan men klarade mig och fick upp låset efter ett tag...hahhah. Såg lite av biebers konsert på tvn, och ja rätt chillad kväll med god mat och bra sällskap.
Imorgon är det julafton här, 25dec istället för 24dec. Så då ska jag öppna presenter! YEy. oj vänta nu är det julafton för klockan är 01.11!! ahaha GOD JUL PÅ ER!!!! saknar de jag älskar


Whistler

Okej då var det 5 dagar sedan jag knapprade in något i denna blogg. Vad har jag gjort?! Eller är vad har jag inte gjort en bättre fråga... Nä jag tror håller mig till den första.
Först och främst vill jag säga till min mormor och morfar att om ni läser detta, vill jag säga till er att jag har fått era brev och tidningar! tack så jätte mycket! Kan också säga till er att jag har skippat iväg en julklapp till er! så ha tålamod och vänta lite till på svar i posten!

NU så kör vi lite Whistler tycker jag! Vad är Whistler kanske några av er undrar... jo då kan jag förklara för er att det är en skidort i Kanada. För som är nyfikna kan jag också berätta att det var min första gång i Kanada och ja det var väl nice. Jätte fint landskap, mycket vatten och berg.
Vi var där i 4 dagar. Vi bodde på ett hotel som heter Aspens, som låg mitt i backen så vi kunde åka rakt ut till liften.
Vi var 4 familjer där totalt, och jag delade rum med 3 andra kids. Skidåkningen var mycket bra, ganska mycket folk i backarna med inte så himla farligt. Första dagarna var molniga, de andra två var klart väder. Ganska kallt, så jag köpte en neckwarmer.
Efter att liftarna stängde kl.3 åkte vi tillbaka till hotellet och badade i hottuben utomhus, jätte skönt.
Träffade ett gäng svenskar i liften, och det var första gången på 3-4 månader som jag pratade svenska med en grupp svenskar. Min svenska var rätt hackig och vissa av meningar var helt störda. En av dem var 92 och hade också varit utbytesstudent i iowa, som du Linda!
Tappade bort mig från guppen 2 gånger, skidsystemet är ju så stort och de flesta i våran gupp var skitsnabba.
Jag gillar att ta det rätt chiiiillll heehe. På kvällarna såg vi på film, och en kväll gick vi ut och då träffade vi ett gäng kanadensare.

Sista kvällen åt vi på en japansk resturang där de lagar maten rakt framför en! tror det kallas tapanjaqi, det var skit coolt!

Vi bilade upp till Kanada och de tog 4 timmar har jag för mig. Bilder kommer när jag orkar, troligtviss efter nyår! så håll ut

KANADA

nu är jag i Whistler, Kanada och åker skidor i några dagar. Ska försöka ta lite bilder, så bloggar jag snart igen!

hittade bilder på facebook från min english class..


lördag

Idag vakna jag väldigt sent klockan 12... Jag gjorde ingenting på dagen, men sen på kvällen följde jag med Mikeal till en chistmas boat. Vi åkte ut på lakewashington och tittade på en chistmas show de har på en större båt.
Det är alltså en stor båt typ som en waxholmsbåt som har en live kör som sjjunger christmas sånger. Sedan kommer vanligt folk med sina juldekorerade båtar och lyssnar på den. Medans man äter lite mat.
Efter det följde jag med min granne rayle och hennes kompis till mallet för de skulle julshoppa.
Imorgon åker vi klockan 9 till whistler!
här kommer lite bilder från idag.
min nya dator har ingen chip läsare....damn it!! så jag tog en bild med webcameran på bilden på kameran...heheehe


Fredag.

Hej på dig!
Idag är det fredag och idag var det också sista skoldagen innan jullovet. Jag och Domi tog lite sovmorgon och åkte till Tullys och jag köpte en vanilla something latte. Tullys är som Starbucks fast mycket godare drinkar.
Sedan efter skolan åke vi och gjorde den sista julshoppingen. Och nu sitter jag här och trycker.
I över morgon åker vi till Whistler i Kanada! De kommer att bli kult!

let it snow let it snow let it snoooooooooooooow

hej alla glada julkorvar!
idag hade jag sov morgon till klockan 8 riktigt underbart!
åt en god creme cheese bagel på tea late med Domi och Danielle.
Fixade mitt betyg i photagrphy. Sa hej till den nya utbytesstudenten från Brazilen.
Skypeade med min söta kompis Sara i en timme. Var på min artclass med Janie.
Åt god pasta bolognese till middag. Och nu sitter jag och chillar på datorn.


om du vill höra en ny bra låt

Ass back home, gymclassheros. typisk kjellan låt

bomchicawowow

Idag har jag gått i skolan, kort dag. Efterskolan  följde jag med zoe till någon lego grej för små kids, sedan åkte vi till bellvue club för att träna. Där mötte vi lite andra kompisar också. NU sitter jag här på min nya dator och väntar på middag. en av undgarna var tydligen son till en av grundarna till amazon..


lucia!

Juste jag tror att jag glömde att berätta om i söndags.. Då var vi på svenska klubben i Seattle för att se lucia tåget... Det var som ett vanligt lucia tåg långtråkigt, mörkt, mysigt. Det roligaste med tåget var när de sjöng sångerna så sjöng de med en american accent. Idag gick jag i skolan, fixade mitt historia betyg till ett A.
Sedan efter skolan åkte jag och Dominiqe till bellvue club för att träna i ca 2h.
Nu sitter jag och dricker glögg och försöker hitta adresser för jag ska posta julkort!
här är jag efter träningen för en stund sedan!
jobbar fortfarnade på min blogg pose

merry christmas!


HEJ! idag gick jag i skolan.......Lunch på chipottle, fast jag hade med mig egen lunch. Blev suktad av alla goda bburritos som var omkring mig. Efter skolan åkte jag och Jill till bellvue mall för att julshoppa. Köpte en dator till mig själv! en jätte fin toshiba. Så nu kan jag blogga ännu mera och bättre! träffade Marcus av en slump i mallet inne i en jätte ful kortbutik. Efter det åkte vi hem och till middag fick jag en jätte god burrito. mums. Och ikväll har jag invigit min nya dator istället för läxor. Men det ska de bli ändring på nu. Nu ska även de få en dos av mig!
här e en bild jag har målat. Det var inte den jag vann tävlingen med dock.


                                                                 mitt skolfoto....har dock tappat bort mitt asb card hehehehmin mobbe

fredag

Hej allehopa!
I fredags var jag på mercer island på födelsedags fest med min kompis Marcus. Det ligger ca 15 min bort med bil.Det var en ganska stor fest med fog machines och lampor. Det var jätte kul!

Lördag: var jag ganska trött, gjorde inte så mycket. Men på kvällen åkte jag med Domi till gymmet, vi var de ända som var där haha. Sedan mötte vi upp några andra kompisar och åkte runt med bilen. Vi gjorde inte något speciellt vi åkte bara runt med bilen haha, men det var faktiskt kul!

Idag söndag, har jag julshoppat till min bror och min syster. Ska även fortsätta med det imorgon hade jag tänkt..
till min far, min julklapp har jag inte köpt än. Tänkte först köpa presenter till er och posta dem sedan kan jag köpa den åt mig

host* host*

Igår hade jag frossa och var sjuk, åt lunch på Wendys med Janie och Denise. Sedan när jag kom hem kl.13.00 låg jag och halvsov under massa filtar. Idag mådde jag lite bättre men är fortfarande lite hängig.
Är också lite smått stressad för jag har inte gjort alla mina showpoints i photagraphy. Man måste nämligen printa ut massa bilder och göra vykort och sånt. Det är min sista lektion jag har varje dag så jag sitter mest och chillar där. Men payback is a bitch så nu måste jag göra allt photoskit i kväll!
Stannade för tutorial för den lektionen, och när jag försökte printa ut alla mina bilder hade jag ett ryskt fetto som satt och hackade på mig. Så jag var inte på världens bästa humör när jag lämna skolan. Nu har jag suttit inne på fejjan och ätit en apelsin. Ska snart i väg till min artstudio. Men måste först fixa allt med photagraphy.
Hej då-

hejhopp!

Idag har jag gått i skolan, åt lunch med Julie och några andra tjejer på safeway. Det är en mataffär som man kan sitta och äta i.. typ som saluhallen! Jag åt min favvorit sopa här som är chicken nuddle soup. Idag fick jag också reda på att jag är en av de 3 vinnarna av art competition på min skola! Så nu kommer min bild att tävla mot alla andra skolor i whashington state! Min bild kommer att vara upphäng i ett mall här i närheten tror jag!

hamster i san diego

söndag och måndag

heeeeeeeeeeeeeej!!!!
På lördagen efter att jag kommit hem från snowcomi, åkte jag skridskor med dom,sierra,nick och blake. Sedan åt jag en mcflurry på donken.

På söndagen klev jag upp kl 6.20! gjorde en stor lunch, åkte upp med zoe plus co. Min skidinstruktör som lärde ut hur jag blir skidinstruktör var största mangrisen ever. Klarade inte av honom, vi åkte kanske upp med liften 3 gånger under 3 timmar! för att sedan stå och snacka om hur man lär ut.
Antar att det är så han gör det. Men när jag får höra hur mycket snowboard åkarna fick åka tänkte jag att det är han som det måste vara felet.
Han kunde verkligen inte hålla käften, och så fort någon annan försökte ge förslag eller gav kritik, gick det in i ett öra och ut i det andra för ingen kunde lära ut bättre än honom.
Så jag gav honom 1 och en halvdag. Och efter lunch sa jag upp mig. Eftersom jag inte kan ta betalt med mitt student VISA, så måste jag ha någon annan motivation än pengar, och i det här fallet var det inte kul.
 I min grupp var jag den ända under 40 år. Jag försökte bli kompis med alla vuxna, men det blir inte så mycket att prata om efter ett tag.. Sedan är det obehagligt när gamla gubbar stöter på en. Jag menar jag kan prata om barn,jobb och annat strunt när jag blir gammal. Jag kan vara en skidinstruktör när jag e gammal.
Nä usch, va tråkigt det var frös ihjäl första dagen. Så efter lunch när jag hade sagt upp mig.. åkte jag själv och lyssnade på musik. Men det är inte kul att åka skidor själv mer än 3 åk, så jag satte mig och väntade i resturangen.

Men jag hade iallafall tur med vädret! klar blå himmel, kändes som jag var i alperna. Nästa gång jag åker upp dit så är det för skojs skull inte med den där mongo läraren.

Idag gick jag i skolan, nothing speciall. Sedan efter skolan prata jag lite med min söta syster men motagningen var skit dålig så hon ska ringa mig imorgon på min mobil istället!

Juste somna kl.20.00 igår för jag var så trött! haha
Hoppas jag inte lät som största bitchen, men tro mig den där skidinstruktören tycker ingen om. Kanske hans fru men hon måste ha något fel i hjärnan

fredag

Efter skolan i fredags [kte jag till ett cafe med julie och alma.Sedan på kvällen var det state final i american high school fotball, i en innomhus arena i Tacoma. Vi vann det var kul! allt sändes på tv så jag kanske var med på tv igår... neva know. Det var iallafall jätte kul att stå i läktarn.

Idag gick jag upp kl.06.20!! åkte med zoe hennes syster och pappa upp till snowcommi, där jag utbilda mig till skiinstruktör. Det var inte jätte kul med själva utbildningen men att åka var roligare! såg ut som jag var utomlands! em det var allt för idag, nu är jag trött och ska ducha. Ska göra samma sak som idag imorgon ...............

ELOW

Hej hej. Har precis kommit hem från min artclass, håller på att måla en bild av Seattle. Och idag har jag gått i skolan. Åt lunch med Domi nick och någon annan kille jag inte kommer ihåg namnet på. Så jag åt en god lunch på Chipottle, extremt gott!!

Sedan efter skolan åkte jag med Jill för att köpa en vinterjacka och skidkläder.
Allt gick bra och allt är nödvändiga saker pappa... :)
Igår gjorde jag inget speciellt, åkte och tränande på kvällen med Domi.

Här kommer bilder som mest är riktad till min kära pappa, men om du inte är min pappa får du självklart också titta på mina nya kläder!
här e min nya marremot..
cold as ice on this pic

hehehheeheeheh



RSS 2.0