THE FRAY!

är sjukt trött atm. Kom precis hem från the frays konsert. Spelade in massa videosar, som jag kanske lägger upp någon gång i framtiden. As bra konsert och gitaristen var jätte snygg. I slutet lätt de alla unga komma fram så vi stod säker 10 m ifrån dem! Gick med Hanna och hennes kompis. Och sedan åkte jag hem med Alex.
Idag hade jag träning med tennis teamet, det var kul men blev väldigt trött från det! men bra workout.
Åt lunch på starbucks med Janie och Julia.

NU ska jag sova, åååååååååå vad jag längtar tills få somna!!!!!!! tog en dusch

hola

Fösta skoldagen i skolan! lite kaos, tog ett kort framför skolan med hela skolan innan den rivs ner.
De har spenderat 60 million dollar på den nya. Den är as cool, dags ljus överallt, stora fönser allt sprillans nytt!
Efter skolan gick jag på ett tennis möte, ska börja spela tennis imorgon.
Träffade även Markus efter skolan vi åt yougurt på yougurtland, sedan gick vi till mallet och shoppa. Eller han gjorde inte jag. Gav honom en hoodie från Bellvue high school. Tog bussen hem, inga moln på himlen och allt känns då mycket bättre! Varmt var det också gick hem utan jacka men det var lite kallt... Grannens hund följde med mig hem så jag gick och lämna tillbaka den. Nu ska jag skriva en uppsats.
 GRATTIS LINDA TILL FLORIDA!!!!! så glad för din skull! nu har jag ännu en resa att se fram emot haha. Kommer dock sakna dig något enormt. Men hoppas att du kommer hem till min student.

SKIDOR!!

Igår matade jag 2 underlater, ska gå och mata dem nu idag igen haha.
Sov över hos Janie igår för vi skulle upp tidigt idag för att åka till Crystal och åka skidor!
Vi såg på filmen 50-50, skit bra film se den!
Dagen i Crystal var perfekt, skratt, sol och massa puder!!!
Sedan när jag kom hem har jag kollat lite på oscars galan.
Snart ska jag gå och mata fågeljävlarna, Sedan fixa en läxa tills imorgon.
PÅ tisdag är det the Frays konsert med Hanna skit kul!
Imorgon ska jag även försöka hinna träffa Markus och sedan spela tennis.

igår

var vi och kolla på beben, sedan var jag i down town seattle. försökte hitta ett bubbletea place men vi hitta inget. Så vi åkte tillbaka till Bellevue och åt på yougurtland istället... mums!
Idag ville jag göra rockvlimbing men ingen kunde gå med mig så det får bli en annan dag! Ska gå och mata grannens underlater och sedan ska jag plugga!

fan

Skrev ett inlägg igår men det kom aldrig upp. Igår var vi på middag hos våra grannar Finnleys. Sedan åkte jag och Janie hem till min kompis Daniel, det var skit kul!! och idag har jag ätit thaimat mums! får flashbacks från skolmaten vi åt i thailand svajn gott!

Idag ska vi äta middag hos Anderson och kolla på bebisen igen. Juste grattis till bebisen Victoria och Daniel om ni läser min blogg! Juste ska åka och träna om ett litet tag, bättre gym än master traning! Det var väl allt jag kunde klämma ut mig. Nu ska jag gå och läsa hunger games på engelska!


Idag

Sol och varmt ute. Tog en springtur, städa mitt rum åt en bagel. Ja det var väl det, ikväll ska jag nog vara med Amanda.

Riktigt snygga klänningar har de i midwest! Hittade denna bild från en kompis jag träffa på planet hit till seattle!

juste, jag har midwinterbreak denna vecka!

 
Försökte hitta en bild på mig och lillebror, men det är lättare att hitta en på mig och syrran för vi båda gillar facebook!
Men jag älskar er lika mycket! hihi
Bild tagen på manhattan beach pir, samma strand som de spela in bay watch på i cali

till pappa

tänkte att du skulle tycka detta var kul. Förra veckan var obama här för funracer. Han skulle samla pengar för sin kampanj och man kunde betala 32000kr för att äta middag med honom och ta lite spontana foton.

Han besökte en förskola här i närheten.
http://bellevuebusinessjournal.com/2012/02/21/president-obama-visits-medina-elementary/
en artikel om det, och här är en bild.

glitter

IDAG har jag bytt hus. Är tillbaka hos Heijers, kul igår när vi kom hem från skidåkningen hade Finnleys katt skitit innomhus på en av mattorna. Lauri letade reda på katten och tryckte upp kattens ansikte i skitet, inte så att det nudda men så att hon kunde den ljuva doften.... hahahhaa
Sprang en runda runt kvateret, va med en kompis och sedan åt jag middag hemma, svin god!!
här kommer lite bilder på vad jag har köpt!
min nya väska som jag är kär i för tillfället.
en silvrig glittrig klänning som var jätte billig f21.
Janies snälla mormor gav mig manikyr och pedikyr, eller hon betala. Hon är så gullig! hon får mig att sakna min mormor!
asiaterna slet bort dött skin och gav mig en flowaah med en strass sten hahaha.

Hej då! Bye! Adios! Avior! Sayonara!

mysig lordag

okey since im now staying at Janies house I use her computer and there for no swedish keyboard.
On friday I went shopping with Jill, i bought a SD card for my phone so now i can take 5000 pictures with my phone camera!!!!!
We also met one of their nighbours that had a swedish exchange student for some years ago. She went to bellevue high like me and her mom died when she was young like mine. So i send an inbox to her on facebbok!
We had dinner at the andersons house. we saw their new baby, he was soooo cute and tiny!!
After that me, Janie and Denise went to the movies. Saw safe house, not the best dont see it!!
After that we went home to a guy from our school. They were super akward so it was kind of funny. One of the guys are known as a ''creep''. And he wanted to play guitarr for us hahahah. And guess what song he picked?
I follow you in to the dark! hahahha its so funny.
And then saturday we went running and then I went to the movies with my friend ethan.
Sunday morning we went up at 6, had a delicious breakfast with bagel, stawberrys and orange juice. Then we drove up to crystal, to go skiiing! awsome snow! lots of fresh POWWDER! so it was very fun. Had some home mad pizza and now we are watching a movie! byeee

lite små pissed

Gick i skolan idag, vanlig fredag. Vi har lov nästa vecka. Och förra helgen fick jag veta av en kompis att jag kunde följa med dem till sun valley, jätte kul verkligen men grejen var att det var lite tight om sittplatser i bilen. Jag höll tummarna hela veckan på att det skulle lösa sig med skjuts. Det tar typ 10 timmar med bil och jag förstår att folk inte vill ha en jobbig svensk utbytes student i deras bilar. Men iallafall så ikväll fick jag reda på att det inte fanns någon som kunde skjutsa mig. Lite små surt. Sun valley är typ som åre. Många åker dit under lovet, men jag menar jag kan göra massa andra resor med kompisar i framtiden. Åker ju trots allt till Maui på påsken!
Så det skulle varit jätte kul om det funkat men nu är det som det är.
Efterskolan blockade Obama vägen till mallet så vi fick ta en omväg för att för att komma till bilservicen där Dom skulle fylla på olijan. Sedan åkte vi till mallet för Dom och Jill skulle shoppa för deras kryssning i Karibien.
Men jag ska inte klaga jag kommer fortfarande få åka skidor för janie och hennes familj tar upp mig till det lokala bergen! Det är jag jätte glad för och det kommer att bli kul!

Mitt humör just nu är väl som fetingen i grön tisha.'' Well it could be worse.....''


Mjaow

Hej idag blrjade jag sent. Men vi hade någon slags assambale så jag var på skolan 1 timme för tidigt. En rysk tjej Tanja i min franska klass var också där för tidigt så hon och jag åkte till starbucks. Hon ville röka en morgon cigg men jag avstod. Kändes som jag stod på gångsätras skolgård när jag kände lukten. Har glömt bort hur mycket cigg lukt det är där, och speciellt på morgonen när man går till skolan. Om någon röker cigg här så tycker alla att man är svin cklig och dum i huvudet hahaha. Tanja flyttade hit från Moskva för 1 och halvt år sedan, hon har en lägenhet i Moskva centrum! Så om jag åker till Moskva i framtiden kan jag stanna hos henne och dricka vodka.
Linda hon visste också var Novogrod var hahahhaha hon tyckte att det var en fin stad men väldigt stor!!!!! lol
Åt en cakepop till lunch och lite andra saker.
Sprang i 25 min nonstop och fick ett A på gympan. Åkte sedan hem till Kate L och chilla åt lite toprommin.. nuddlar alltså. Och tittade på 90210 den gamla versionen, och hennes pappa kände en av skådespelarna i den nya.
Hennes hund la av jätte äckliga mökar, trodde först att det var min andedräkt efternuddlarna men jag hade fel haha.
Sedan åkte jag med Janie till artklassen. Fick ta hem min delfin tavla som de hade hängt upp i skyltfönstret.
Åt en burrito till middag och nu ska jag göra en läxa. Juste vi redovisar om utrotningshotade djur nu i skolan. En kille pratade om jaguar. Tror du inte Bryan brister ut i skratt och säger: OMG!!! the jaguar is named after the car!!!!!!!!!!
Fick bilderna från dansen i går utav philip! så här ser de ut!

Juste min bild på fransmannen har min lärare satt upp i en av hallwayarna! fast vi fick strycka över ciggen med tipex eftersom den var innopropriate... Det var en liten kille i min franska klass som hade en tröja med en tecknad Stewie från family guy som höll i en pistol, han fick vända in o ut på tröjan för den var innoproperiate också hahaha!

svettbomb

Solig vårdag. gick i skolan. Trodde jag hade vanlig dag så jag gick till oklädningrummet men kom sen på att vi hade kort dag... Åt en burrito med domi och aisa. Sedan åkte vi hem, och nu har jag varit och sprungit typ 2 km!
här är mina affisher jag gjorde i måndags kväll. var svintrött när bilderna togs


hahhahaha

oj nu såg jag min nya design. Håller med vickan fy fan va billig den ser ut, men det är ju allahjärtans dag imorgon så det rosa passar hehehehe

idag har jag

gått i skolan, spelat tennis med Janie och gjorde precis 2 posters till franskan och historian som jag vill visa för er.
fast det går fett trögt att ladda upp så jag skiter i det godnatt!

mjaow

When I was five years old my mother told me happiness was the key to life. When I went to school they asked me what I wanted to be when I grew up and I said happy. They told me that I didn't understand the assignment, I told them that they didn't understand life.
-John Lennon

Tolo 2012

Oj vad kul det var igår! Tog massa foton som jag ska lägga upp. Glömde ta foton på själva dansen på skolan men det var bara för att jag dansa så mycket där! Jätte kul after party, och phiilip var så snäll so körde mellan resturangen och allt:)

Hit ska jag idag

Här en länk på gymmet eller cluben vi går till. Idag ska jag spela tennis med 12 åringar igen haha.

www.bellevueclub.com


rip whitney huston


nu bär det av till mallet

här är en bild på bellevue skyline! Det här området är så himla vackert det är lixom en blanding av storstad med utsikt över höga berg och vatten. Inte så konstigt att det heter bellvue för det är verkligen bell, vackert. Nästan lika vacker som min hund Bella....
 en annan fin stad som jag inte varit i än är paris. Vill åka dit med min syster i sommar. Den här bilden hitta jag på facebook, från några tjejer som är där på utbytesår.

orange eller brun hmmm...

Igår åkte jag med Domi och körde spraytan. Eftersom det var första gången för mig på det stället behövde jag fylla i ett formulär och eftersom jag är så ärlig sa jag att jag var 17 år. Bitchen i kassen säger då att man måste vara 18 år för att göra spraytan. Jag sa till henne att jag fyller 18 om några månader. Sedan började hon att vara jätte jobbig och dryg. Då snacka jag med den andra tjejen som jobbade där och då frågade jag om det var okej att jag skrev ett annat år. Hon sa visst, så jag gjorde det och log väldigt nöjd åt bitchen.
Bitchen visade mig sedan hur man gjorde spraytan dansen, hon sa åt mig att hålla fram händerna lite. När jag vakna imorse så var mina händer orange bruna!! men what ever.
Skypeade lite med min bästis och lite markie, snart ska jag och Jill åka till mallet och köpa rosa strumpbyxor! är så excited för ikväll haha
 

Svambob fyrkant och patrik!

Idag var en bra dag, har en mycket roligare date nu. Dagen flöt på var skulle igentligen gått ut på lunch idag med Julie behövde plugga. I och med det rök också mina planer för att ta ut cash för att köpa en biljett... De kunde inte ta betalt med kort. Men det löste sig för jag lånade av min snälla tyck Farina!
Efterskolan åkte jag och Janie till Yougurtland för de hade ett speciellt event idag med gratis yougurt!!!! mummsilimumsmums!
Efter det kom Philip hem hit för att planera outfit. Vi ska vara svampbob och patrik och han kommer bära en av mina halloween outfits som var svampbob. Sedan åkte vi till mallet för att hitta rosa kläder till mig. Jag kommer troligtvis att kunna låna ett par rosa yogapants av en kompis Maddie.. Jag väntar på svar. Frågade min granne som har ett par likadana men hon skulle ha dem på sitt afterparty..........
Annars åker vi till american aperal imorgon och köper tights. Ska även låna ett par badbrallor av Phil som jag ska klistra lila blommor på.
Så planerna för imorgon är först foton hemma hos en kille som heter Austin. Sedan får inte vi plats i partybussen eftersom vi kom in sent i gruppen... heheh så vi kommer att ha vår egna partybus i phils car. Eller jag kommer iallafall han måste ju köra.. Sedan åker vi och äter på en resturang som heter tripple X tror jag. Sedan till skolan ta foton och dansa, mingla med andra elever. Sedan på after party hos Colette.. 16 åringen med den vita range med strass... SÅ jag tror att det kommer att bli kul! hoppas det iallafall, jag känner att något kommer gå snett för mig hahah.
Och ikväll ska jag åka med janie och hennes kompisar till spraytanning. Ska bara köra en mild dusch! kostar typ 60 kr och det är så mcyket bättre än solarium eftersom man inte förstör huden för framtiden!!

hej då, hoppas ni mår bra! Om ni vill skypea med mig kommer jag att vara inne på söndag runt kl.21.00 för er!
vet att jag ska prata med Nico och Vanessa iallafall:)

BLOGGDRAMAHH

Eller inte blogg drama utan Tolo drama!hahaha.
Under det senaste timmarna har jag bytt ut min date för på lördag.
Igår kväll skickade jag en bild på Gadges outfit som var en hundmössa, vantar och svans. Fick svar idag av honom: Sounds good.
Okej, så för några timmar sedan när jag går in i köket så ser jag en jätte arg Jill. Jag frågade vad som stod till och hon sa att hon fått ett långt mail från Gadge MAMMA!! att han har blivit jätte sjuk, han har hosta och ont i halsen, feber, och sjukdomen håller på att sprida sig ner till lungorna.... Han var tydligen sjuk igår också. Vill bara till lägga att om Gadge skulle vara ett djur skulle han vara en mus, ja ni vet vad man säger om möss mehe.
Men iallafall blev lite besviken att han inte kunde säga det till mig. Jag smsar honom och frågar honom om han är sjuk och då får jag tillbaka en bok där han säger hur sjuk han är och att han tycker att jag borde gå med någon annan...
Okej, 1 dag innan dansen liksom. Men men antar att han är sjuk.. Men det konnstiga var att när jag var med honom och shoppa i måndags hostade han inte, eller visade några andra symtom.
Men nu har jag iallfall fixat en annan date som tur är! och en mycket bättre också!
Det här fick mig tänka på en sak, hur jobbigt det måste vara att låta sin mamma ta hand om såna här problem istället för att ta tag i det själv. 18 år gammal. Tror det är viktigt att klippa navelsträngen för sitt eget bästa.
Aja kommer inte lägga upp bilder ikväll på vad jag har målat för jag måste plugga historia. Ville bara skriva av mig här för jag hade så mycket färsk info i min hjärna. Antar också om man har en mamma är det lätt att låta henne göra saker åt en...Tur att jag inte är någon mammsgris iallafall. Fast jag kanske skulle varit en om jag hade en mamma... Vad vet jag? En sak vet jag iallafall och det är att jag har världens omtänksamaste,rolig och snälla pappa!


tjeeeeeena

Okej idag åkte jag lite tidigare till skolan eftersom Jill skulle ha möte på skolan för hon är president för föräldrarna. Men grejen var att vi inte hitta någon parkeringsplats!! så hon parkera lite olagligt, hon var så rolig när hon blev stressad. Iallafall jag sätter mig i bibblan och efter kanske 20 min hör jag hur de ropar i högtalarna att den vita suvn måste flytta på sig omedelbart!hahah. Brian satt och as garva åt en seriös film vi kollade på i naturkunskapen. Sedan sprang jag på gympan och spela badminton. Jessie skjutsade hem mig och Dom. Tysken Farina fyllde år, hennes lillasyster vill vara utbytesstudent i Sverige men jag vet inte om det är den bästa iden eftersom språket kan vara lite svårt..
Snart åker jag och Janie till art classen. Ooch här är en bild på mössan jag ska ha på lördag!


kort dag

slutade klockan 12 idag jätte skönt! det roligaste idag var att i min engelska klass när jag hittade min lärares godis föråd mohahaha. Hon är stor som ett hus skojar inte. Hennes son är även med i idol nu. Och det bästa var att det var mitt favorit godis SMARTIS! vet dock inte hur gamla de var men hittils så mår min mage bra!

prutt

Hej vi börjar med dagens låtar. Love on top - Beyonce, When I held Ya - Moa Lignell, Paddling out- Miike Snow okej då var det avklarat.

Idag vakna jag upp till ännu en as härlig vår dag. Varmt eller inte varmt men ljumet skulle jag säga...
Nothing special, spelade fotboll på gympan och amerikanska tjejerna var verkligen skit dåliga på att spela, så jag var nya zlatan där och gjorde 5 mål!! hahaha kan också vara för att målvakten var rädd för bollen och sprang iväg varje gång den kom. Hon berättade sen att hon hade svimmat av en hårdboll i magen året innan....mespropp.
Efterskolan åkte jag till Chipottle med Julie åt en skitgod chickenburito. Sedan åkte jag och hon tillbaka till skolan för hon skulle på drama och jag vänta på Jill, som var på möte på skolan för hon är president för föräldrarna på skolan. Respekt. Tittade på Julie och alla drama kids när det tränade inför deras show. Och de var så många udda roliga ungar i den gruppen haha satt och skratta på en stol brevid.
Sedan hitta vi Brian också en asiatisk autistk kille som kan vara den roligaste person jag någonsin träffat. Han hade låst in sig i ett rum med ett piano för han inte kunde komma med oss in till när de tränade.
Han satt och försökte spela, you make me feel - cobra starship. hahahahhahahahahhahaha.
Han sitter framför mig i min naturklass också idag fistpumpade han som de gör i jersy shore. Och jag kunde inte hålla mig så jag sitter och asgarvar åt han och det värsta är att han också börjar göra det. Men hans är skratt är verkligen hysteriskt!! så det smittar bara av sig och tillslut skrattar alla åt honom.
Jag tror att han inte kan kontrollera vad han tänker, utan allt kommer bara ut. Och sedan kan han inte läsa av kroppspråk och sociala beteenden tror jag.
Sprang när jag kom hem typ 2km, jätte skönt och nu har jag precis dushat och ska plugga lite!

We found dove in a soapless place.

wild ones flo ridah, vilken gobit alltså!


va fanTa!

hahaha försökte göra lite reklam för min blogg igår kväll. Kommenterade lite på andra bloggar men det hände ju ingenting! antar att det är ett tecken på att jag inte ska försöka, tycker det är ganska obehagligt att ha en blogg med flera tusen läsare. Jag vet själv hur jag och kompisar brukar granska andras bloggar. Men iallfall nu ju jag en av dom så jag ska väl inte säga så mycket...
Idag gick jag i skolan, åt lunch ute i solen det är ju VÅR HÄR!!!!!! underbart! klar blå himmel och säkert 10 grader eller mer! Efterskolan hjälpte jag Domi att hitta saker till hennes outfit till tolo hon ska vara spykids. Så vi hittade lack leggings och andra saker. Sedan åt vi på yougurtland fy va gott det är!!!!!!!!!!!!
Och sedan åkte jag till en secondhand liknande affär med Gadge min granne för att hitta saker till våra outfits... gick ju sådär. Köpte istället 2 par glasögon till mig och ett par små snabba till Domi som hon kunde ha till sig outfit.
Jag hade tänkt att vara en fluffig kattunge och gage får vara en hundvalp. Om folk frågar oss vad vi är så kan vi också säga tom och jerry... För temat är forever young och man klär ut sig till typ serier. Men jag menar ingen kommer ändå inte fatta vad du är om man inte har en as bra outfit........


roliga med superbowl

Superbowl var väl kul.. Det som var roligt med det var reklamerna och madonna. Såg matchen hemma hos en granne med Jill. Åt nachos. Här är en cool bild.


SUPERBOWL!

Vakna klockan 10, åt frulle englishr muffin med rassin and cinnemon smak en klick phiadelphia på det, sedan en tanmandarin mix mellan en apelsin och en mandarin för att avrunda frukosten bra åt jag även en blåbärsyougurt. När jag satte mig ner vid köksön tittade jag ut och mina blåa ögon fick se en matchande himmel. Sedan prata jag lite med min familj på skype och även jacki några enstaka minuter.
Sedan åkte jag iväg till klubben för att spela tennis. Jag ska gå på tryouts för skollaget och jag vill värma upp lite för det var så längesedan jag spelade. Så jag kommer spela varje söndag nu fram tills dess och det kanske är 4 söndagar tror jag!
Aja min grupp då... Spelade med asiatska foster, eller nä medelåldern på banan var väl 12.. hahahahha var ju bäst om man säger så. Men det var några snorungar som var riktigt duktiga, eller en skulle jag säga. Sedan fanns det en as jobbig liten bortskämd besevisser, gick runt och skröt att hans pappa jobba på microsoft och klagade ¨på oss andra! så jävla omogen fast det är ju förståligt han var ju typ 11 haha.

Tennistränarna var iallafall jätte sköna en av dem hade studerat i köpenhamn. Den andra som var tjej hade spelat tennis med en tjej från stockholm och hon käände fredrik ljungberg fotbollsspelarn för hon var fotbollsfru och är gift med någon fotbollsspelare. Hon var jätte bra samt att hon gav mig kakor haha.

Nu småpysslar jag och tittar på superbowl.... alla är borta på event idag pga av matchen. Jag vet inte vilka lagen är som spelar steeelt, ¨det jag vill se är artisterna som kommer sjunga haha och jag måste väl titta på det för att hänga med på månndag.. eller inte haha.


Underbart

Å vad glad jag blir när det är vår. Säkert 15 grader ute och klartblå himmel! Cyklade till mallet idag, men först tog jag cykeln till bensinmacken som ligger 200 meter från huset. Pumpa däcken och sedan fixade jag kjedjan som hade hoppade ur. Sedan åkte jag ner till downtown bellvue och försökte hitta ett lås till den.. Det var ganska svårt kan jag säga dig. Åkte runt bland massa kvarter och frågade folk om cykel affären eller jag såg väl ganska lost ut så folk frågade mig om jag letade efter något haha. Köpte låset sedan gick jag och träffade Marcus i mallet, vi fikade jag saknade njb så jag köpte en smoothie på jamba jucie. Sedan gjorde jag lite shopping! köpte en jätte fin mintgrön bandeu bikini från vs, Sedan en mörk jeans skjorta, vit sommarblus, och en stickad tröja fast den lånar Domi just nu. Allt köpte jag på american eagle. Ikväll åker vi kanske till mercer island, eller så gör jag något annat! är lite avundsjuk på min syrra som får umgås med mina kompisar och mina kompisar som får umgås med min syrra. Aja men jag är mest glad haha. Okej här är lite webcambilder på kläderna!

Bellvue basketball

Kom precis hem och snart ska jag gå och lägga mig. Ville lyssna på musik så jag logga in på datorn. Var iallafall på Mercer Island för att se basketballmatchen mellan dem och Bellvue. Mercer Island är den största rivalen för att de flesta människorna på den skolan är också pissrika. Matchen var rolig men vi förlora... Skulle tagit med mig kameran men jag glömde! nästa gång tar jag med mig den. Men alla här har iphones så de laddar upp foton och statusar minst 2 gånger per timme. Min kompis Marcus är utbytesstudent på MIHS såg honom på andra sidan av publiken men eftersom vi är rivaler så är det inte så smart att gå över under matchen, jag ville heller inte göra det. Måste ju heja på min skola. Träffade dock några av hans kompisar som jag träffat förut. Och vad gjorde vi efter då.. JO vi åkte till Yougurtland!!!! MUMS, där var det även massa människor från skolan eftersom de har öppet så sent.
Måste också ta foto på parkeringen på skolan. Mycket fina bilar om jag säger så... Vissa ungar på skolan är så extremt bortskämda. En tjej som var på yougurtland är 16 gammal och kör en sprillans ny range rover med strass... Såg också ett sjukt roligt youtube klipp ikväll måste hitta det imorgon och vissa. Hade på mig en Bellvue shirt. Ska köpa en skoltröja på måndag hade jag tänkt!


CHO HO

kom precis hem från skolan! tror det är typ 15 grader ute och sooooooooool!! oj vad nice det är, det ska tydligen vara bra väder hela helgen! extremt nice mehe. Annars då, hade PE idrott alltså. Skönt att röra på sig och jag kommer ha det varje dag plus att jag kommer börja på tennis. Denna gång ska jag försöka att orka med allt. Vill bli fit för sommarn ju! Vet inte vad jag ska göra ikväll med det återstår och se hihi.

Everyone can make you smile but only certain people can make you happy

Hallå! idag var det sol och jag har nytt schema så jag var utomhus sista lektionen vilket var riktigt nice. Har nu ceramics och idrott! kul att byta klass, min graphic design var det bara  tysta nördar i. Fast jag kommer sakna en Sofia från Rom i den klassen.. Aja, åt lunch i cafeterian med en tjej från vegas. Var väl inte jätte kul eftersom hon hatar bellevue och vill börja på online skola istället.. så hon kommer troligtvis sluta imorgon. Hon ser ut som ett såkallat whitetrash. Men om jag åker till Vegas någon gång kan jag träffa henne! Höjde mitt betyg i engelskan från ett D plus till ett B så det kändes skönt. Annars var det en väldigt bra dag.
Igår frågade jag min granne till TOLO, jag och Domi åkte till hans hus. Sedan la vi godiset swedishfish i en tredhunt och sedan stod jag och gömde mig bakom en träbjörn med en liten skylt där det stod tolo med fiskpaljetter... Han har övervaknings kameror runt hela sitt hus. Så när vi var i huset efter försökte han hitta videon haha.
Temat för dansen är forever young och folk kommer klä ut sig till olika barntvserier. Har ni något tips vad vi kan vara?
Idag ska jag åka till min artclass med Janie, sedan måste jag plugga lite!

Den här klänningen tycker jag är jättejättejätte fin!


Pancakes!

Idag hade vi bara en lektion började kl7 och slutade kl 10! Åkte till ett pankaks hus med Domi och Danielle. Sedan kom Hali, Kitty och Maddie dit och vi åt american breakfast tillsammans! Det var också några andra från skolan där. Jag åt 2 pankakor med blåbär och jordgubbar mycket gott. Tror att jag vill åka till mallet i dag eller gymma.... Jag vet icke, igår var en vanlig skoldag.

tack för kommentaren om att jag ser ut som en råtta chrillos

någon gång i mitt liv skulle jag vilja åka till PARIS BABY med lindsås...18 presse kanske huuuh..


RSS 2.0