first met!

Idag sprang jag mitt första met! allat gick jätte bra och det var 5km. Det ända som var irriterande var att jag inte hade någon soprtbh, så nu har jag ont i mina axlar. Jag fick också en uniform, och shortsen är ett par riktiga sprintar brallor, som är så där upphuggna på sidorna. Riktigt irriterande de också...

Sprang på 29 min och kom inte sist! hahaha

Slutade tidigt idag, så jag och Zoe åkte och åt god sushi som kommer på små fat på ett rullband!
Jag fotade lite idag! så här kommer bilder från när jag springer haha.....


Här är min kompis Libby hon lär mig posea som en riktig amerikan....

Och glömde säga att vi har på oss våra nya coola crosscountry tröjor!!

här ser ni hur mina braxor åkte upp hela tiden.


Här är lite av downtown Bellvue!

Ser ni berget där i bakrunden?jag tror det är där jag ska vara skidlärare i vinter!


Libby kör mig hem!

Och de små byggnaderna ni ser under solen är Seattle!

run

Idag har jag gjort detta: gått i skolan och haft crosscountry.
Efter träningen åkte vi och köpte nya springskor till mig, för jag får ont i fötterna av de jag har nu.
Sen åt vi lite taco till middag, det var gott. 
Nu ska jag ducha och göra lite läxor!

OBAMA

Nu ska jag berätta lite saker. Var beredd det här kommer att bli smaskigt..... not.
Okej, Igår så träffade jag min nyblivna kompis Hanna från Sverige. Hon bor ca 20 min här i från... Vi fick kontakt via EF och jag föreslog att vi skulle träffas. Jag tog ut henne på en båttur i washingtonlake, jag rodde ut en bit sen åt vi mina favorit ricecrispys bars som är flingor medmarshmellows mojs.
Sen tog jag ett foto av henne.

Lite senare mot kvällen kom några familje kompisar över. Jag fick följa med dem ut med båten för att testa att köra en jätte liten röd james bond liknande båt! Det var skit kul, den var jätte låg så det kändes som att man åkte på en flygande matta äver vattnet. Efter det åt vi en underbart god middag hemma hos grannarna som hade en bbq. Och sen följde jag med Dominique och några andra kompisar.

Idag skypeade jag med min familj och Victoria. Jag är alltid eller kanske inte alltid men oftast inne på lördagar och söndagar på skype mellan kl.19 och 22 för er hemma i Sverige.

Idag har jag också varit 20m ifrån Usas president Obama. Han körde förbi lite längre upp för vår gata. De hade spärrat av hela freewayen i kanske 45 min bara för att han skulle transpoteras från ett ställe till ett annat. Det var kanske ca 80 motorcyklar och andra bilar. Det var coolt, jag filma men tyvärr såg jag inte honom men några såg honom sitta i en av bilarna.
Efter att han hade åkt förbi öppna de vägarna igen och vi kunde åka och handla. Jag följde med till Cosco som är en gigantisk mat affär där de säljer bigpack av allt för billiga priser. Jag köpte strumpor,rakhyvlar och tugummi.
Sen har jag sett på Jersy shore och gjort lite små saker och nu ska jag göra klart mina läxor!

hittade en bild på facebook från Obamas ride i mitt hood...


eksus mi

sorry att jag inte blogga igår! Kan berätta vad jag gjorde igår. Gick i skolan, det var jätte varmt ca 30 grader. Hahahaha juste, i min franska klass så går jag bara med freshmens och sophmores.
Och idag så fick jag en lapp upptryck i mitt ansikte, som var från en 15 nörd där det stod om jag ville gå på homecoming med honom!Det pinsamma var att han gjorde det så att hela klassen fick se när jag skulle svara. Jag svara för jag inte ville vara taskig utan sa att jag skulle tänka på det... Sen om frågan kommer igen kommer jag lätt säga nej haha.

Så när jag kom hem följde jag med Mikael och Marcus ut med jetskina, det var jätte kul fick också köra lite men då gick det inte lika snabbt hehe.Sen åt jag och Zoe lite middag här hemma för att sedan åka till fotbollsmatchen på skolan.
Vi ville komma försent för matcherna är så långa och rätt tråkiga, man pratar mest, får saker av cheerleaders, skriker lite. Fast de sakerna är ju kul. Men vi pricka in tiden lite fel, vi kom när det var halvlek....

Men sen blev den här matchen extra rolig, för min vsyster Dominique blev tillfrågad till homecoming av en av fotbollspelarna!! Så efter de hade vunnit med 53 ´0 , så ställde sig alla cheerleaders sig i en pyramid höll upp en planch där frågan stod!! så himla gulligt, han gav henne en buket rosor också! men hon sa jag haha.
Efter matchen åkte jag och Zoe hem till en tjej som hade people over, och det var kul!

Idag har min värdfamilj åkte  väg på massa saker. Dominique ska hoppa fallskärm, resten spelar eller tittar på fotbollsmatch. Och idag ska min nyblivande kompis Hanna från Sverige komma och hänga med mig dag här hemma. Det är jätte fin väder så det kommer bli en grym dag! Ikväll ska jag på barbeque hos grannarna.


Här är min frukost och min fula_töntiga tröja jag fick från EF igår...


Här är jag trött och med det niceiga vädret. 27 grader idag.
 


hello

Var i skolan idag, skippade crosscountryn. Ja en helt vanlig onsdag. Hittade bilder från i söndags när vi var på nordstrom! Och ni klagar på att jag inte har bilder så då lägger jag in dem! ska gå på en promenad och utforska mitt hood jag lever i. nehe det gick inte haha, man måste betala 4 dollar för att få dem! så då skriver jag mer till er imorgon dåra!

prutt

ni ville ha bilder, så då får ni bilder. Här är mina nya jätte mysiga skor, sommarvariant av uggs typ. Ganska poppis här. Sen en bild på mig i en ny tröja jag köpt här, vet inte vad jag gör med ansiktet men det var den som såg mest ok ut..........

Idag hade jag kort dag. Börja 7.20 sluta 12.30. Hade earthquakedrill and firedrill today, på den första övningen skulle man slänga sig under bordet och jag slog i huvudet rätt hårt. Sen skulle vi samlas på baseballplanen. Sen efter skolan åkte jag med Zoe till ett sushi ställe där de har ett sådant där coolt rullband. Det var gott att äta sushi igen och det var kul att prata med sara igen på skype. När jag kom hem skypea jag lite och ska vila lite. Är helt slut efter min nya träningsstil.


sol

Idag var det sol. KUL.

En vanlig tisdag för mig, slungades mellan de olika lektionerna. Och fick lite homework... I franskan ska jag färglägga ett papper, mycket lättare franska steg 1 här än vad det är i Sverige...

Har inte mycket homework, för jag har hyffsat lätta klasser men det blir ju såklart svåra för mig för det är massa nya ord. Efter skolan gick jag till en club, små organisationer de har på skolan. Så om man har ett speciellt intresse kan man gå ditt. Jag gick mest dit för att en kompis Libby ville att jag skulle gå dit.

Cluben hete KEY´club och de håller på och voulenterar i massa saker. Samlar in pengar till cancer, hjälper autistika barn och massa annat sånna bra saker. En grej det hade var att man kan hjälpa till på en jourlinje för självmordsbenägna ungdomar, jag känner att jag inte vill ta på mig ett sånt stort ansvar för det verkar vara läskigt för om man gör fel så gör det verkligen mycket... Dessutom tycker jag det är lite svårt att prata i telefon på engelska, haha.

Sen sprang jag på crosscountry, svin jobbigt för det var varmt idag. Men vi hade teamdinner efteråt och då fick vi as god pizza! Sen åkte jag hem och nu e jag här! see yah

cha cha

cha cha bloggen! Idag har väl inte något special hänt..
Åkte till skolan, hade glömt min pärm sååå jag fick printa ut ett nytt schema för att hänga med i svängarna.
Åt lunch på Tlatte med en kompis som heter Emeliey och några andra... Jag invigde lunchen med att äta min första penutbutterjelly sandwitch! ojojoj vilken höjdare eller nja det var gott men imorgon skippar jag sylten.
Smakade som jordnötsringar och det är ju nice att äta sånt till lunch!

Såg att Gångsätra har varit med i Metro om sitt mobbingrykte... Så jag har inte så mycket hemlängtan för tillfället om jag säger så FY FY!! hoppas 95orna jag ska gå med inte blir helt hjärntvättade. Aja, fint väder var det idag. Så jag hade ganska bra humör idag hihi.

Hade träning idag sprang as mycket, men det var inte så att jag skrattade hela tiden utan det var ok.
Sen när jag kom hem hade Jill lagat en svin god middag. Thaimat och sallad, saknar verkligen Thailand efter gymnasiet ska jag lätt jobba där nere under vintern! Jag tycker faktiskt det är ganska nice med att det är massa svenskar där nere för det är ju som att man är i Sverige men klimatet är annorlunda!

Tycker det är ganska långtråkigt att bara prata om sig själv, men jag fortsätter blogga haha.
Hoppas ni har det bra där hemma!!puss

hej bloggen

Hej igen, igår så var jag med Zoe och massa andra hemma hos en kille som heter Joe, vi kollade på en fight som var i lasvegas. Kommer inte ihåg vad den heter, men en av boxarna hade 50cent i sitt entourage och han hade alla medaljer på sig...
 Det var faktiskt kul att kolla på för det var så mycket drama. Jag tror att om man ska bli boxare är det bra att ha kort tålamod och bli jävligt arg snabbt.

Så matchen varade kanske i 20 minuter för mexikanaren kunde inte hålla nerverna i styr, han nocka honom med sitt huvud.. Så 50 cents kille vann. Mikeal min värdpappa var i Las vegas och såg den live, så han kan berätta mer om matchen när han kommer hem.
Men det var synd att de körde så fult spel, för det är ju många i publiken som har betalat massa pengar för att komma och kolla på matchen... Men det verkade inte boxarna bry sig ett piss om.

Idag var jag och Jill på ett EF möte med min kontaktperson hon bodde i någon förort till Bellvue. Där var det några andra utbytesstudenter (eller utbytisar som du vicky skulle säga haha}. Men det var inga kompisar att hänga i julgranen, störda tyskar och en tyst svensk tjej. Vi fick sitta i ett litet rum och skriva brev till oss själva som vi kommer få tillbaka i slutet av detta år. Tyskarna pratade bara tyska med varandra och ritade snoppar på papper. Och de hade jätte dålig engelska också.
Vi var där i 3 timmar!! och den familjen var störd, är så glad över min familj bor hos!!
Nu i kväll ska jag följa med Jill och Domi, till NORDSTROM som har något slags party med rabatter på vissa saker, det kan bli kul alltid kul att shoppa.

här är en bild på boxarna jag såg på tv igår.


och här är jag och min vän Zoe



fotball

Igår var jag på min andra fotbolls match här, vi vann igen. Sen åkte jag med zoe till ett afterparty och på hemvögen köpte vi as god oreo glass. Och idag tog jag sovmorgon, sen skypea jag lite vilket var kul men lite jobbigt för jag har lätt för att sakna de där hemma när jag pratar med dem så här nu i början.

Jag vet inte riktigt vad dagens planer är men något hittar jag väl på!

bomb

Tänkte inte skriva så mycket idag. Utan jag tänkte visa bilder istället.
Jag hade sovmorgon idag och det var så skööönt! kände mig som en ny människa. Hade en bra dag idag. För min crosscountry gick jätte bra! känner verkligen att jag har blivit snabbare! Så nu kommer bildbomben...

Vi börjar med mitt awsome rum. Som är som en liten lägenhet, är så glad för det!



Och här är den fina utsikten över lake washington från terassen
Där motorvägen nu är brukade det vara en skog.. men den rev de ner för amerikanarna behöver ännu mera vägar...

Här är jag efter träning, en as god glass och min dator hörna där jag är när jag pratar med er:)






inte kul

Det är rätt påfrestande att blogga. Inte jätte kul hela tiden lixom...

Imorgon börjar mitt nya awsome schema! har sovmorgon och ingen matte eller marketing and business! Vet inte hur smart det var att droppa matten igentligen, men jag ska gå varje vecka till en tutor som ska hjälpa mig att hålla min matte hjärna fräsch!

Idag gick jag inte på crosscountry eftersom vi hade en tävling och jag orkade inte förlora. Inte för jag skulle gjort det men jag tror nog att det fanns en ganska hög risk för det. Så jag följde med Zoe på alla hennes ärenden, jag följde med när hon klippte sig. Satt och läste ett bögmagasin medans och drack ett jätte äckligt te. Det smakade som peppar och kanel. blä. Efter det åkte vi runt till en target liknade affär, för jag behövde lite grejer.

Sen åkte vi till jamba juces som är en stor smoothie kedja här i usa. Nästan som naked jucie bar... fast inte lika god. Där hade hon en kompis som jobbade så vi fick var sin grattis stor smoothie! jätte gott!

Till middag åt jag jätte goda angusthamburgare, och nu ska jag ta och logga ut från datorn och fixa för imorgon!!

HARE

Skolfoto

HEJ! idag har jag tagit skolfoto, fick ett studentcard direkt efter fotot hade fotats. Allt är så high tec här.
Eftersom alla seniors har tagit senior pictures som är när man anlitar en fotograf som tar fina bilder på en för yearbooken, försökte alla skoja till sina students cards för att det ändå inte kommer hamna i yearbooken. Men eftersom jag inte har tagit några såna bilder och vet inte heller om jag ska, så fotade jag mig normalt bara. Det var många som hade glasögon, sminkat sig konstig, blundade m.m.

Var rå trött idag efter skolan så jag åkte hem. Och skippade träningen hehe. Fick nytt schema idag också eftersom matten och marketing and business är för svårt för mig... Nu har jag ceramics och sovmorgon istället!!

här är mitt student id card


Favorit modell

Hur coolt är inte det här! Min pappas flickvän Laisas dotter, Min plast syster eller vad man kallar det är med i något magazin där hemma i Sverige. Fick bilderna på mailen, skit snygga ju grattis Sophia om du läser detta!!:D




Och tack mormor f;r det fina blommorna jag fick mailad en bild p[!!

ELECTROPOOOP!!!

Älskar den låten! Idag har det inte varit en särskillt special day, gick i skolan sen hade jag crosscountry. Nu är jag trött och måste duscha för svetten är intorkad.. fresch.

Riktigt jobbig träning idag, jag märker att jag inte uppvuxen här för jag har inte samma GO you know, jag menar med där citatet YES WE CAN! jag känner inte riktigt att jag lever upp till det haha. Men det kan ju vara för att jag inte har tränat på hela sommarn.
Nu ska jag duscha sen fixa allt för morgon dagen, och sen se lite på jersey shore maybe. Nä jag måste faktiskt läsa min bok, vill ju inte bli en dokusåpa kändis i framtiden.

tack tack det var allt för mig hejdå bloggen!


Mitt nya stockholm


11 september

Idag är det 10 år sedan terrorattacken mot world trade center... Idag har jag inte upplevt någon cermoni för att hedra detta. Men jag antar att det handlar mycket om det på tv.

Kan börja med att berätta vad jag gjorde igår. Först låg jag i solen och läste min bok för skolan, fick google bränna från mina solglasögon. Sen så följde jag med ut Dommi och hennes kompisar med båten, vi körde wakeboard och intertubing sak. Sen åt vi massa mat och titta på john tucker must die !:)

Idag så träffa jag Marcus Almqvist från lidingö, han bor på merceri island som ligger ca 15min ifrån mig med bil. Så jag och min nya bror Alex hämta upp han, sen åkte vi till min kompis Zoe. Det var meningen att vi skulle åka ut med hennes pappas båt och köra wakeboard och ring efter båt. Så vi väntade på honom men han svarade aldrig på telefonen så vi åkte ner till ett badställe som heter madiver beach, det var jätte varmt och as skönt i vattnet! Sedan körde vi lite frisbee och möte lite andra människor.

Och sedan blev jag skjutsad hem för att en EF människa skulle komma och kolla att jag hade det bra. Det gick jätte bra och han fann inga fel. Sedan åt jag lite god middag och nu sitter jag här! Juste i morse så prata jag med min kära pappa och syster plus min bebis Bella.. Min kära lillebror kom inte och pratade med mig...

Edward om du läser det här, nästa gång vill jag att du tar mig före tv spelen :P

Skypeade också med Nicoline och Hanna mycket underhållande!

Ja,det var allt för idag. Här kommer en bild för att hedra alla som förlorade någon i worldtrade center.


fotball game

Igår var jag på min första fotbollsmatch här. Vi vann, temat var vit. Jag tycker inte om själva sporten så mycket, men det var kul att mingla och känna stämningen. Hade ingen träning igår så var hemma och skypea lite med victoria. Efter matchen köpte vi lite mat och åt, sen åkte jag hem till Zoe där vi kollade på tv med 3 st andra kompisar, sen sov jag där. Fick sova till 10 idag as skönt. Så skönt faktiskt älskar att sova.

Nu är jag själv hemma för alla här i familjen är antingen och spelar soccer eller tittar på soccer match.
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, men kanske så ska jag åka och wakeboarda ikväll, men vet inte hur det kommer gå eftersom jaginte änns har kommit upp på vattenskidor... Kanske bara åker med i båten.

Här kommer lite bilder från igår.


Trött...

Just nu är jag så trött, jag är verkligen inte van vid det här. Först att gå upp kl 06 på morgonen sedan gå på ca 6 lektioner, och inga raster ... eller rasterna är typ på tio minuter. Sedan springa flera kilometer efterskolan varje dag typ.

Men jag antar att det är bra att min uthållighet tränas upp lite ... eller jag mena mycket.
Träffade ett par jätte snälla och roliga tjejer på crosscountryt idag, tyvärr kommer jag inte ihåg för stunden vad deras namn var, så mycket nya namn och jag är väldigt dålig på att lära mig nya namn snabbt.
Det var väldigt varmt idag under practice så vi spran ner till vattnet och badade, sen sprang vi tillbaka till skolan. Vattnet var jätte skönt och svalt. Imorgon ska jag gå på min första riktiga fotbollsmatch. Eller kanske inte min första om man räknar med gångsätra vs hersby.....

Fotbolls laget på skolan ska tydligen vara skit bra, de var på tv här om veckan och körde en match. Så jag tror att det kommer bli kul!

Och nu en fråga till vad är electropop!!? min syrra sa att hela sverige pratar om det....

Vill också tilläga att jag är jätte glad för kommentarena ni ger mig, men jag har inte klurat ut hur man svarar på de än hehehe.
Hade på mig min svenska klocka idag när jag var i skolan idag men svensk tid alltså... vilket inte var så bra för jag kollade på den hela tiden och undrade vad alla mina kära håller på med i sverige, saknar er

Har skaffat headset nu med microfån så nu kan jag skypea bra, tänkte skyepa i helgen för de som är intresserade och undrar. Hare jätte bra, love

Aloha

I dag var är det en varm dag minst 25 skulle jag tippa på.
Idag gick jag inte på två luncher, utan hade med mig lunch och vi hade kort dag så jag fick skjuts av Domi efter skolan för hon skulle käka, sen klippa sig. Medans hon gjorde det gick jag och shoppade lite på forever21 och hollister.
Hade matte i dag och de andvänder en sådan där komplicerad miniräknare som jag inte har börjat andvända hemma i Sverige. Men jag fick hjälp av en kille på matten som kom från hawaii.
Hade ingen crosscountry idag. Var så trött igår att jag inte lyssnade och kom ihåg att vi hade tävling idag, och jag har inte så pass bra kondition att jag kan vara med och tävla än...

Linda och hedvig ville veta vad jag hade för klasser,
Senior english
American goverment and history.. svårt..
Bussines and marketing
photagraphy
french one..
math
PE, som är typ som idrott men det kommer jag att ha nästa termin.
och efter skolan gör jag crosscountry och springer några km.


här är mitt niceiga väder för veckan, hörde att ni har regn...

Idag                    Imorgon              Fredag                 Lördag                 Söndag            Måndag



23°           24°                22°           23°           26°           29°


så så bra så

http://www.youtube.com/watch?v=RtBbinpK5XI 


lite skola

jisses!!! besökts rekord igår om man säger så 30 000 views!!! sick stoooooocked!

nä, men det var fler en 1 iallafall. Kul tycker jag, att någon bryr sig. tack haha

OKEJ. Idag var min första skoldag, gick upp kl.06.15 men det var inte så farligt. Sen åt jag frukost...
Sen åkte jag till skolan Dommi körde och vi hämta upp lite grannar. Skolan gick faktiskt bra, träffa lite människor berätta lite om sverige. Bra lektioner och bra klasser antar jag eftersom jag inte börjat på riktigt än.
Lite svårt att förstå vissa saker dock, typ som gouverment. Jag menar jag har ingen aning om vad alla presidenter heter och vad deras partier står för, inte heller massa lagar och sånt... så det kan bli lite klurigt.

Råkade gå på två luncher hehe, typiskt mig. Jag trodde jag hade den första lunchen så jag åkte med några till ett ställe och käka. Sen i bilen säger någon att jag har B lunch den andra lunchen, så då möta jag upp en kompis Zoe och åkte med hennes pappa och åt sushi.
Eller jag åt inget då men satt med, det var en resturang med sushi som kom på ett rullband, as coolt!
Zoe spilde hela sin misosoppa över sig och halva mina brallor, så jag lukade misosopa resten av dagen som är gott så det var inte så farligt haha.

Mer då, jo efter skolan så gick jag till min första crosscountry träning, svin jobbigt. Alla här är antingen super vältränade eller jätte tjocka. Så jag sprang nästan längst bak hela tiden... träningen var dock i 1,30 h och i strålande sol.

Sååå ska nog duscha nu, hare bra! och tycker det är jätte kul att just DU läser aa jag menar dig! peace

Crabs

Okej okej. Har precis installerat spotify på min dator så nu känns det nästan som hemma! Idag så har vi varit i downtown Seattle och shoppat kläder till skolstarten. Jag ser mycket potentiall i den staden, mycket fina kläder och alla affärer man kan tänka sig. Jag shoppade lite kläder från forever21 om det är någon som bryr sig.

Åt svin god glass på ett ställe som heter yougurtland, det är ett ställe där man servar sig själv. Man väljer först glass sen får man välja vilken topping och sen väger man den och betalar. Smart och gott.
Hmm, ska köpa headset så jag kan skypea på riktigt. Tänkte skypea i helgen så ni vet.
För imorgon börjar jag skolan och jag ska gå upp 06.15!! fy fan, har sovit minst till klockan 10.00 i flera veckor nu. Skolan slutar sen klockan 3, och efter det ska jag på crosscountry.
 Crosscountry är en sport där man springer i en grupp typ några kilometer varje dag... Men jag tycker att det ska bli kul med lite rutiner faktist, å faktist låter ju som fuck this på engelska KUL!!!

Nu är det dags att berätta om min middag. Jo vi hade typ lite grannar över och de hade med sig krabbor från deras landställe eller deras krabbfarm (om jag uppfattade det rätt)...
De är ju faktist riktigt goda animals! Och sen till efterrätt var det en av grannarna som har ett choklad företag, som gör choklad... ganska självklart. Seattlechoclate är namnet tror jag, och det var jätte goda!!

Och nu har jag pakat allt tills imorgon och snart ska jag gå och lägga mig!

djuret i huset en fisk

choklad ladyn


en snabbis...

Idag har min dag varit lite kanslosam, ringde min familj idag och blev lite ledsen... saknar dem sa mkt men det kommer bli battre med tiden. Har ju bara varit har i 4 dagar.
Efter min deppstund, akte jag, domi och hennes kompis sierra ut pa padelboards i solen. Det var massa ackliga alger i vattnet sa vi kunde inte bada. Sa efter padlingen akte vi ut med en jetski! det var saa roligt men lite laskigt for det var sa stora vagor, hehe. Men aah vad vattnet ar skont och varmt!
Seattles skargard liknar sstockholms saa mycket, sa det kandes som jag var tillbaks hemma dar en liten stund! Vi akte tydligen forbi bill gates hus, men eftersom det ar sa stort och gomt bland alla traaden sa sag man det ju inte haha.
At en hej dundrans god middaag med massa gronsaker och kott, yummie!
Sen akte jag domi och zoe ut med bilen for att kasta en sjalvlysande frisebee i en park, deet var faktiskt roligare an vad det later. Och vill ni veta vad som hande sen eller!!........
okej da jag berattar! Sen akte jag och Zoe for att gora klart en summerreading book( som hon hjalper mig med!) hon ar sa snall som hjalper mig sa glad, aa och nu ar jag har och bloggar istallet for att gora laxan.
sa det var allt for mig idag. skriver pa dommis dator dar av svvenska bokstaver som fattas!

Första bilderna

Så igår kväll vid middags tid åkte vi ut med båten till downtown Seattle och åt middag på en resturang för att fira en kompis till familjens 33 års dag. Hon som fyllde år hade med sig sin dotter Ashia, som är en av domis bffs.

Efter middagen fick jag gå på min första fest här i Usa, det var jätte roligt att träffa människor som kommer gå i samma årkurs och skola som mig, jag kommer att vara en senior btw.
Igår var jag på skolan och fixade schema och såna saker och fick en bok jag ska ha läst ut tills på tisdag.. vilket jag inte kommer att göra, men jag kommer att göra mitt bästa och läsa lite nu ute i solen. Så kanske jag badar, men jag måste iallafall sola för jag är nästan genomskinlig atm.

här kommer lite bilder som jag tog igår!

Marcus som körde båten, såå duktig så









 och min nya mobil !


åka båt

hej hej! var i en affär i dag där de sålde datorer, och där sa det att man kan installera svenskt keyboard på varje dator.. sp jag gjorde det! så nu slipper ni läsa och tro att ni har dyssleksi, skönt va

Idag dåra, så har jag varit på skolan och fått mitt schema, det gick väl bra.. sen har vi shoppat massa saker som min värdlillebror Marcus behöver till skolan.

Nu ska vi snart åka ut med båten, för att sedan gå på en resturang och fira en kompis till Jill som fyller år. Ska ta med kameran och fota tror jag.

hej då!

Det ar sol i Seattle!

Oj oj oj de som sa till mig att det regnar varje dag her verkar visst ha fel... for nu ar det sol! men jag kan tyvarr inte njuta av den eftersom jag ar forskyld.

Fick jatte skont valkomnande i gar. Mitt rum ar helt fantastiskt jag har eget badrum, stor sang, soffor, stor garderob, och plasmatv.

Min vardfamilj kanner jag ju sen innan och de ar jatte snalla och roliga. De var kul att se alla de igen >)

Traffade min vardsyster dominqes kompis zoe igar. vi ska lura alla att jag ar dommis kusin, sa nu har jag tva riktiga kusiner pa fb. for allt pa fb ar true.

Sov till kl.13.00 idag och at en bagel med onion phiadelphia pa.

Ska aka och fixa en mobil idag, tror att jag ska fa ta over dommis gamla mobil for hon fyller ar snart och ska fa en ny, det ar en blckberry sa det ar soft.

till pappa: funderar pa att bestalla en dator fran dell so man kan fa det svenska bokstaverna som fattas, blir ratt jobbigt att lasa


det var allt for nu, hare gott!!!

Nu ar jag framme!

Flyget gick jatte bra. Traffade mina nya utbyteskompisaar som jag akte med anda till chicaago. I chicago borjade vi svika varandra och alla gick ifran vaarandra. Mikel min vardpappa hamta mig pa flygplatsen i Seattle. Sedan korde vi igenom Seattle som verkligen ar en skit cooool staad!! jusstt nu sitter jag med min vardmamma jill, dom, och zoe och valjer klasser... darfor at mitt skrivande lite franvaarande. Men vi ska aka och ata nu ! skriver mer sen ikvall! hare bra puss

RSS 2.0