pics


 bilden ovan är inte huset vi bodde i, tyckte det bara va fint...




utsikt från huset




JAG E TILLBAKA!

Om du frågar dig själv, vad åt jag för 5 dagar sedan kommer du säkert inte ihåg. Då kan jag säga till dig att jag inte är en av dem! Jag kommer nämligen ihåg vad jag åt för fem dagar sedan! Jag åt kalkon, för det var thanksgiving! skit god mat. Har varit mätt hela denna helg.

Vad har jag haft för mig då... Jo jag har varit med familjen Heijer nere i San Diego och för alla som inte vet vad det ligger så är det i Kalifornien. Hemskt trevligt, sol en hel vecka. Jag vaknade till solsken 5 dagar i streck! Otroligt härligt, nu har jag Dvitamin på lager som räcker ett bra tag!
Vi bodde i ett modernt hus på stranden som var riktigt vackert. Jag träffade deras släktingar, cyklade, åt frozen yougurt, var på san diego zoo en dag, boogie boardade, åt på fina resturanger, kastade frisbee.
Slänger upp lite bilder istället för att skriva en lång text!



CALIFORNIA HERE I COME AGAIN!

blogg pause under kommande fem dagar! jag ar i san diego och ska njuta av solen och beach houset vi bor i under thanksgiving! bilder kommer senare hare sa bra i stockholm sa lange!


lol

Idag har jag varit på en fieldtrip med min naturklass. Vi åkte till ett reningsverk. Det var tråkigt men intressant på samma gång. Efterskolan åkte jag för att träna med zoe, men så dum i huvudet som jag är tog jag någon annans väska.... Men det upptäckte jag inte förns jag kom dit, när jag öppnade bagen låg ett par gigantiska basketball skor där. Och basketball säsongen har precis startat..... så han kanske hamna i trubbel idag, thanks to me.. Aja, så efter det misstaget. Så gjorde jag ett till. Jag lyssnade inte tillräckligt för att höra att jag skulle bli upplockad en viss tid, så min ride fick vänta i 15 min...... Jag hoppas verkligen att jag låste zoes bil, annars så har jag gjort ett till misstag. Men jag är rätt säker på att den e låst!

Nu laddar jag min ipod, och ikväll ska jag packa för vi ska åka till San diego imorgon under långhelgen thanksgiving! det kommer att bli kul och skönt att komma bort ett tag från allt regn här!!

FREDAH!

I fredags gick jag i skolan. Efter det hmm... kommer inte ihåg. Jo! vi hade senior foto. Så alla seniors tog ett grupp foto tsm i gymnastikhallen. Sedan följde jag med en ny vicky och zoe för att lämna tillbaka några skor. Och efter det tog jag och Zoe några coola foton i solnedgången med utsikt över lake washington och seattle.
Och sedan åt jag middag med henne och hennes plastmamma plus småsyskon. Vi skulle bowla men vi missade vår tid... Istället så spelade vi på massa gamemachines! det var som ett mini vegas! as ballt. Kände mig som ett barn igen och åt massa massa godis!
Hörde en as bra ny låt också vet inte om ni har hört den i Sverige, men jag vill bjuda på den!
http://www.youtube.com/watch?v=An2farbk3fI&NR=1

Så den låten har jag lyssnat på hela helgen. På kvällen var vi hemma hos en kompis. Det var kul.

Och i lördags sov jag till kl 13.00..... och sedan på kvällen var jag hemma hos en kille som hade lite folk över! det var jätte kul!

Och idag söndags har jag varit och gymmat. Sedan åkte jag till mallet, åt på blissberrys, shoppade på vickan och forever21 där jag hittade ett par snygga boats. Och till middag åt vi en jätte god middag för att fira Mikeals födelsedag i efterskott!


Torsdag!

Hej alla söta bloggläsare! Hur mår ni? Jag mår bra, tack för att du fråga!
Idag dåra så har jag gått i skolan. Abbe kom till mig på lunchen idag. fml. Skoja.. eller? hehe
Iallafall dagen flöt på, hade bara 3 lektioner. Nu sitter jag här i mörkret och väntar på att bli upplockad för min artklass. Fick nyss reda på att min syrra kanske ska börja på ett univerity i florida nästa höst! blandade känslor för det. Jag är först och främst glad för hennes skull och det är ju as nice ställe att hälsa på... Men om jag tänker lite mer egoistikt hatar jag det. Jag vill inte vara ensam utan min syrra i Sverige en gång till! Det var hemskt, men antar att jag kan klara av det bättre nu för d¨var jag trots allt bara 15.

det var allt för idag! tack tack tackar

Idag valde jag att ladda upp ett foto där jag står och chillar vid en palm.... mycket spontant...

Tisdag och onsdag

Igår tisdag var jag med den brazilanska tjejen efter skolan. Jag känner att jag trivs mycket bättre i skolan än vad hon gör efter att jag pratat med henne. Vi tog bussen hem till henne, och vi fick sällskap av hennes muslimska kompis Abrar. Abbe hatar high school och amerika. Hon frågade mig om jag höll med och det gjorde jag ej.
Abbe sitter alltid själv på lunch eftersom hon inte vill sitta i cafeterian med alla amerikanare. Hon flyttade hit för 4 år sedan från saud arabien. Och när jag föreslog att hon kunde komma och sitta med de jag sitter med fråga hon om jag brukade äta lunch med en kompis som heter Julie... Jag sa ja, jag brukar äta med henne ibland. DÅ sa Abbe, jag kan inte äta med dig då. För hon kommer från Israel och är jude, vi hatar varandra. Då sa jag att det var det dummaste jag har hört, jag tror inte Julie bryr sig ett skvatt om vart de kommer ifrån. Båda är ju i Usa nu och varför skulle de behöva blanda in vart de kommer ifråns åsikter...
Men om man har så mycket fördomar som Abbe har förstår jag att det är svårt att trivas med andra människor och det är svårt att få kompisar. Men jag antar att det är också svårt att ändra sin uppfattning om man har vuxit upp i ett samhälle där de har väldigt konservativa åsikter, för att sedan flytta till usa,seattle som är ett av världens mest liberala samhällen. Jag respekterar henne men jag tycker att det är synd att hon har sånna åsikter för det blir inte lätt för henne. Men jag antar att om man har en sån stark tro på sin gud bryr man inte sig ett piss om andras åsiker, för man vet att man kommer få det bättre än de när man dör...........................................

Aja, jag och göttegrisen Emely åt lite cookiedough och var inne på fb hemma hos henne.
Sedan på kvällen åkte jag och Zoe till en annan skidinstructur grej, som vi ska gå på! det kommer att bli kul
Idag var jag med henne på belllevue club och gymmade. Jag åt en ceasarsallad med alldels för mycket dressing, så jag mådde illa under träningspasset!
 misslyckat foto, skulle se ut som om jag satt på ferrarin


ett ansträngt smile, nä skoja


här är en bild på kläderna linda...

det här känns lite stelt att lägga upp bilder på vad jag har köpt.. Men det är sånt man får ta som en succe bloggare


super frussen

I morse sket jag i jackan.. frös nästan ihjäl idag i skolan. Helt ok skoldag, efterskolan så tog jag en nap i 2 timmar. Sedan läste jag ur min historia bok. Sedan följde jag med Domi till younglife, det är typ som en konfa grupp fast för folk i min ålder. Det var mysigt, folk är verkligen snälla här. Jag känner att i Sverige är det inte lika ofta man träffar människor som är genomsnälla och för goda nästan...


lite frussen

Igår var jag hemma för jag börjar att bli lite förskyld. Idag har jag varit hemma hos Janie som är min granne. Vi målade klart våra paintings. Ska ta en bild på mitt mästerverk...........
Skypeade lite med nico de var kul att få höra henne igen! Sen skypea jag med pappa också.
Den här dagen har gått riktigt långsamt faktiskt vet inte varför. Åt jätte god thaimat till lunch.
Shoppade lite igår. Köpte presenter till min pappa. Sedan köpte jag en grönmilitärjacka, mörkröd stickad tröja, partytopp med fjädermönster, sedan en mörkgrå långärmad med tryck på, några ringar och en cool tygpåse! hehe. Allt från pacsun och zebra någonting..

Det jag behöver är varmare skor och en varmare jacka........ Får bli nästa gång


fick en fan bild mailad till mig! mycket kul tror denna tjej heter vicilari och hon läser min blogg slaviskt, love to you

fredag! lite lördag

Igår vakna jag 11. Jag åkte till gymmet med dom, gymade med blake. Åkte hem åt mat. Åkte till Zoe där Sidney, Dennis,David var vi hade ett litet dans party. Sen fick jag skjuts hem av Jill.

Idag vakna jag 11. Nu ska jag testa för första gången att åka med bussen till bellevue square, för att träffa Marcus och äta lunch och shoppa!

onsdag

Så igår var en riktigt kort dag! Har nu en långhelg framför mig. Igår åt jag sushi med Zoe och gymmade lite, eller jag kunde inte gymma för jag hade en sån fruktansvärd träningsverk från gymnastiken jag testade i tisdag.... Så jag strechade mest. Sedan på kvällen var jag med Zoe och Sidney. Vi åkte hem till Cole, hans mamma var fotografen som fotade oss i söndags. Så jag fick se alla fina bilder hon hade tagit! Sedan åkte vi till chipottle en mexicansk resturang som är svin god, för att sedan åka hem till sidney där vi tittade på tv och åt goda julkakor.

Idag har jag skypeat, kanske inte jätte bra att göra det så mycket som jag gör. Men jag mår faktiskt mycket bättre av att få prata med mina nära o kära en liten stund. Jag vet att de alltid finns på datorn för mig...
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men, jag vill iallafall träna för jag åt så mycket skit igår!

hare gött

m¨åndag o tisdag

Hej hej! en låt som jag tycker är jätte bra just nu är domino med Jessie J.
Oh i måndags gick jag i skolan.
Idag gick jag i skolan min hostdad mikeal fyllde år idag så vi gav honom frukost på sängen. Jag gav honom coldplays nya album. Efterskolan åkte jag och min granne janie till jamba jucie och köpte en smoothie.
Det var också assebelae eller hur det stavas.. För att hedra alla soldater som har krigat genom åren. Det var väl intressant. Försökte hitta bilder från julkorten vi har tagit men hitta ej något. Fick också en fin teckning av en klasskompis. Nu ska jag plugga franska till mitt franska prov jag har imorgon!

hare bra

Lördag och söndag

I lördags var det fint väder. Min GTL plan funkade inte. Jag och zoe hade photsession istället utomhus vid vattnet. Vi cycklade runt och njöt av det fina vädret. Vi avslutade allt på på starbucks med en äcklig chai.
Och på kvällen hade vi movie night med några killar från en annan skola.

Idag har jag och domi varit på cafe kedjan tullys som är mycket bättre än starbucks. Jag drack en mycket bättre chailatte jämnfört med den från igår. Idag ska vi gå på någon middag på UW.

GTL!!!!

Idag är det Gtl som gäller för mig haha! för er som inte vet vad det är så kommer utrycket från dokusåpan jersy shore. Det betyder GYM TANNING LAUNDRY. Snart ska jag åka till Zoe vi ska cykla till gymet... sen ska jag göra en spraytann är så himla blek. Dags för kastanjemarre att komma fram!...Ska göra den mildaste så jag inte ser ut som en morot. Och sedan kanske jag ska göra lite laundry hihi.

Fredag!

Igår var det fredag. På lunchen följde jag med en kompis Julie till safeway. En mataffär som också är en resturang-cafe.
Efterskolan så hängde jag med Zoe. Vi åkte till Seattle, vi åkte hem till henne såg på jersy shore. Sedan följde jag med hennes familj och såg puss n bots. Super gullig film!! allt är så sött och roligt!
Efter det åkte vi hem till en kille som hade lite människor över.

Torsdag

Kommer inte ihåg så mycket av torsdagen....hehe

Men jag kommer iallafall ihåg att jag åt pasta bolognese till middag. Och gick på artclass med min granne Janie. Vi målade med pasteller och ska vara med i en konst tävling. Ska fota mina mästerverk när de är klara så ni får se!


onsdag

Nu kör vi en genomgång av veckan. I onsdags var det kort dag, jag åkte till mallet med Zoe. Bjöd henne på lunch och blissberrys. Sedan köpte jag yogapants från vickan. Alla här har yogapants, super sköna. Trodde aldrig jag skulle gå med såna i skolan. Jag föll för grupptrycket, men ett riktigt nice grupptryck!

Träffade också min svenska kompis Hanna i mallet. Och jag åt även med henne på blissberrys.....hehe. Frozen yougurt är verkligen svin gott! fattar inte varför vi inte har det i sverige. Det är ju nyttig glass och man kan ta massa frukt och godis på dem!
Köpte en ny parfym, miss cheri dior. Jätte gott doftar den!


frozen yougurt

Kan b;rja med att berätta om gårdagen. Igår måndag var det halloween, jag gick trick or treat med dom adrey ashia och emeliey. Jag klädde ut mig till en haj. vi fick så mycket godis. Och husen vi gick till var så fint dekorerade! det var fogmachines, ljudeffekter, spindelväv,pumkins, toassles.... nä skoja, skelett, råttor och massa massa godis! jag åt så mycket godis!!

Och idag gick jag i skolan. Under lektionerna längtade jag hem lite eftersom det var så tråkiga... Men sen när skolan var slut mådde jag mycket bättre! jag och dom åkte hem till en kille som heter gadge. Han ville bjuda oss på frozen yougurt, för han har en riktigt sån maskin i sitt kök! så det var mycket gott.

Här kommer lite bilder från i går och i söndags! i söndags var jag spongebob. Och igår var jag en haj.

RSS 2.0